Neljä TiPS-pelaajaa kesäkuun maajoukkuekomennuksella U23-maajoukkueessa

Tikkurilan Palloseuran Kansallisen liigan joukkue oli vahvasti edustettuna U23 naisten maajoukkueen leirillä kesäkuussa. Alle 23-vuotiaiden naisten maajoukkue toimii väliportaana tyttöjen maajoukkueitten ja naisten A-maajoukkueen välillä. Joukkueeseen nimetään pääsääntöisesti 19-23-vuotiaita pelaajia. Kesäkuun alun leirillä tikkurilalaisista mukana olivat nuorisomaajoukkueiden vakiokävijät Joanna Tynnilä, Emmi Siren ja Oona Siren. Lisäksi leirille oli kutsuttu erinomaista kautta TiPSissä pelaava Annika Haanpää.

– Jäi hyvä fiilis leiristä. Oli hienoa päästä pitkästä aikaan mittaamaan oma taso kansainvälisissä peleissä ja nähdä mitä asioita tulisi erityisesti kehittää. Loppukauteen tästä lähdetään hyvillä fiiliksillä. Ollaan pystytty ottamaan tärkeitä pisteitä alkukaudesta, mutta meillä on vielä kuitenkin paljon näytettävää loppukautta ajatellen ja halutaan voittaa jokainen peli, toteaa Oona Siren kysyttäessä majuleirin mietteitä ja odotuksia Kansallisen liigan loppukauden suhteen.

Ruotsissa 9.12.6. pidetyn leirin aikana Suomi kohtasi Ranskan ja Ruotsin maajoukkueet. Molemmista peleistä tuli tappiot, mutta leirin tärkeintä antia oli varmasti maajoukkuetoimintojen odotettu uudelleenkäynnistyminen koronapandemian nyt hieman hellitettyä. Maajoukkuetoiminnassa mukana olevat pelaajat toteavat yksituumaisesti, että leirit ja erityisesti maaottelut muita joukkueita vastaan antavat pelaajille itselleen kuvan siitä, missä mennään kansainvälisen mittapuun mukaan.

– Oli kiva pitkästä aikaa leireillä ja pelata maajoukkueen kanssa. Leirillä näki kansainvälistä vaatimustasoa ja sai myös uusia vinkkejä sekä pelaamiseen, että omaan arkeen, vahvistaa Joanna Tynnilä pelaajien yhteisen kokemuksen.

– Hyvä fiilis. Aina kunnia edustaa Suomea ja oli huippua päästä pelaamaan kansainvälisiä pelejä. Sai uutta oppia mitä pitää kehittää jotta siellä pärjää, komppaa toista kauttaan Tikkurilassa pelaava Annika Haanpää.

Kansallinen liiga palaa kesätauolta tällä viikolla. TiPS on sarjataulukossa komeasti kakkosena ja siten vahvasti mukana mestaruustaistelussa.

– Tuntuu aina hienolta edustaa Suomea ja oli todella tärkeää päästä näkemään ikäluokan kansainvälinen vaatimustaso. Odotan innolla loppukautta. Kaikki on vielä omissa käsissä ja uskon että pystymme parantamaan peliä alkukauteen verrattuna, lupailee Emmi Siren kutsuen samalla vantaalaiset futisfanit paikan päälle seuraamaan TiPS naisten matseja.

Tikkurilan palloseuran pelit Kansallisessa liigassa jatkuvat lauantaina 3.7. Hiekkaharjun urheilupuistossa pelattavalla kotiottelulla TiPS-PK-35.
Liput otteluun ostettavissa https://www.lippu.fi/eventseries/tips-pk-35-helsinki-2951335/?affiliate=FEF

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​