Kiitos Tapsa!

Syyskuussa 2016 toiminnanjohtajan aloittaessa työt Tikkurilan Palloseurassa edessä oli mahdoton. Toimintaa tuli kehittää ja talous oli tarkoitus elvyttää. Seura oli korvia myöten veloissa, todellisessa talousahdingossa. Alkoi muutosten aika. Tiedossa oli jo tuolloin, että talouden elvyttäminen yhdessä toiminnan kehittämisen kanssa tulisi olemaan haastava yhtälö. Ensimmäisen kauden elvytys +100 000,00€ kertoi, että tehdyt ratkaisut ja suunta olivat oikeita. Seuraavat kaudet vain vahvistivat alkua, elvytystä lisää +200 000,00€. Kausien 2017-2020 aikana seuran taloutta on elvytetty yhteensä +300 000,00€.

Talouden ohella toimintaa ja tapahtumia kehitettiin hurjaa vauhtia, mm.:
– Seuran omistama tekonurmikenttä käyttöön kaudella 2017 ja TiPS Kenttä Oy:n perustaminen.
– Smartfootball-yhteistyön jalkauttaminen osaksi valmennuslinjaa. Kilpa-, haaste- ja harrastetoiminnan eriyttäminen.
– Päätoimisten määrä seurassa kasvanut neljästä (4) työntekijästä kymmeneen (10) kausina 2017-2020.
– Koululaisten iltapäivätoiminnan aloittaminen syksyllä 2019.
– Nousu Naisten Liigaan kaudelle 2018.
– Naisten Liigassa 4. sija kaudella 2019.
– Kansallisessa Liigassa sekä Suomen Cupissa 2. sija molemmissa kaudella 2020.
– Miesten Kolmosessa 2. sija ja Regions’ Cupin voitto kaudella 2019.
– Miesten Kolmosessa 3. sija, pisteen päässä Kakkosen karsinnasta, kaudella 2020.
– Tikkurilan urheilupuistossa parhaimmillaan 1 200 katsojaa, ja korona-aikana useimmat ottelut loppuunmyytyjä.
– Kumppanimyynnin nostaminen tasolle, jossa päätoimisen myyntipäällikön palkkaaminen mahdollista.
– Medianäkyvyys pääkanavilla ja muualla viikoittain todella merkittävää, kasvu +300%.

Tarvittiin näkemystä, tahtotilaa ja rohkeutta.

– Tikkurilassa Tapsa tullaan muistamaan ammattitaidostaan, tietämyksestään ja ymmärryksestään suomalaisesta jalkapallosta sekä seura- ja yhdistystoiminnasta. Ne ovat huikealla tasolla, talousosaamisesta puhumattakaan. Tapsan kontaktipiiri on käsittämättömän laaja.

– Tapsa, seura kulki kanssasi lähes viisi vuotta ja mahdottomasta tuli mahdollinen. Tikkurilan Palloseuraa ei ole koskaan johdettu näin vahvasti kuin sinun toimintakausillasi. Seura on nykyään velaton. On todistettu, että kun tietää mitä tekee, on tahtoa ja ympärillä mahdollistajia, tiimi, johon luottaa, kaikki on mahdollista. Tiimityöllä olemme saaneet tämän aikaan. Kiitos kuluneista vuosista. Kiitos neuvoista ja opeista, ja ennen kaikkea siitä, että luotit, että me työntekijät varmasti teimme aina parhaamme yhteisen hyvän eteen. Ansaitset arvostuksesi. Haikein, mutta samalla hyvin ylpein mielin me, Tikkurilan Palloseura ry:n sekä TiPS Kenttä Oy:n työntekijät, toivotamme sinulle menestystä PK-35:n kehitysjohtajana. Jäämme seuraamaan menestystarinaasi.

Kirjoittaja
Mira Putkonen, koordinaattori
3.6.2021 23:42 (Päivitetty 4.6.2021 18:07)