TiPS kohtaa Kansallisen liigan kahdeksannen kierroksen vieraspelissä sarjanousija HPS:n. TiPS palasi viime kierroksella takaisin voittojen tielle peittoamalla kotikentällä Myyrmäessä FC Hongan maalein 2-1. Myös lauantain kotijoukkue HPS voitti viime kierroksen ottelunsa. Helsinkiläiset kukistivat JyPKin malein 2-1.

Sarjataulukossa TiPS on vakiinnuttanut paikkansa kärkikastissa. Sarjasijoitus on ennen viikonlopun kierrosta 3. kuusi pistettä sarjakärki KuPSia ja yhden pisteen Åland Unitedia perässä. HPS on sarjataulukossa kahdeksantena ja koossa on kuusi pistettä.

-Takanamme on tuloksellisesti onnistunut peli Honkaa vastaan. Nyt vastaan tulee erityyppinen joukkue, jolla on voitto alla. HPS varmasti janoaa lisää pisteitä tasaisessa sarjassa. Valmistautumisemme lauantain otteluun ei ole mitenkään poikennut aiemmista otteluista. Lähdemme 100% keskittyneenä ja valmiina tulevaan kamppailuun, kertoo päävalmentaja Pauliina Miettinen ennen viikonlopun kierrosta.

Lauantain kotipelin jälkeen TiPS pelaa vielä yhden ottelun ennen neljän viikon pituista kesätaukoa. JyPK saapuu 6.6. TiPSin vieraaksi pelissä, joka pelataan tikkurilalaisten tutulla kotiareenalla Tikkurilan nurmella.

HPS-TiPS la 29.5. klo 16.00 Oulunkylässä. Paikan päällä pelin seuraaminen on vielä hankalaa, sillä kotijoukkue HPS pystyy ottamaan katsomoon vain 10 katsojaa. Kaikki TiPSin ja Kansallisen liigan ottelut on kuitenkin nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​