TiPS jatkaa lauantaina 22.5. Kansallisen liigan kauttaan kotipelillä espoolaista FC Honkaa vastaa. Edellisen viikonlopun vieraspelimatkan jälkeen palataan taas kotikentälle Myyrmäkeen.

Kuuden ottelukierroksen jälkeen kotijoukkue TiPS on sarjakolmosena 12 pisteellä. Edellä ovat KuPS ja Åland United. Takana tikkurilalaisilla on viime viikonlopulta vierastappio KuPSia vastaan maalein 5-1. Kuopiossa ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta toisen puoliajan kaksi nopeaa maalia auttoivat kuopiolaiset karkumatkalle, johon TiPS ei enää kyennyt vastaamaan.

– Tuleva pelimme on tärkeä, se on itsestään selvä asia. Olemme käyneet läpi edellisen ottelun asiat ja yritetty ottaa opiksemme. Lähdemme uudella innolla haastamaan fyysistä Honkaa isolla kotikentällämme, kertoo päävalmentaja Pauliina Miettinen ottelun alla.

Myyrmäkeen vieraaksi tuleva FC Honka on sarjassa tällä hetkellä kuudentena 8 pisteellä. Hongan viimeisin voitto on jo muutaman kierroksen takaa, kun se 29.4. kukisti PK-35:en. Sen jälkeen joukkue on ensin kärsinyt tappiot HPSlle ja KuPSille. Viimeisimmällä kierroksella joukkue pelasi 0-0 kotitasapelin HJK:ta vastaan.

Lauantain kotipelin jälkeen TiPS pelaa vielä kaksi ottelua ennen neljän viikon pituista kesätaukoa. Ensin vieraskentällä Oulunkylässä on vastassa sarjanousija HPS ja 6.6. kotikentällä Tikkurilan nurmella JyPK. Kesätauon jälkeen pelit jatkuvat 3.7. Tiksin nurmella, kun vastustajaksi saapuu naapurikaupungin PK-35.

TiPS-FC Honka 22.5. klo 18.00 Myyrmäen stadionilla. Ottelu joudutaan valitettavasti edelleen pelaamaan ilman yleisöä. Kaikki Kansallisen liigan ottelut nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Huomisen ottelun näet täältä: https://www.ruutu.fi/stream/3833322

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​