TiPS voitti keskiviikon liigakierroksella paikallisvastustaja PK-35 Vantaan maalein 5-3. Voittoa ei liigan otteluruuhkassa ehditty juurikaan juhlia, sillä joukkue aloitti samantien valmistautumisen Kuopiossa sunnuntaina 16.5. pelattavaan otteluun KuPS-TiPS. Peli on kierroksen ehdoton kärkiottelu, kohtaavathan siinä sarjan ykkönen ja kakkonen.

– Tärkeän paikallisottelun jälkeen lähdemme nälkäisenä sarjakärjen kimppuun. KuPS on laadukas joukkue kaikilta osin ja on mahtavaa päästä testaamaan oma peli heitä vastaan. Lähdemme ennakkoluulottomasti taistelemaan kolmesta pisteestä, se on varma, toteaa TiPS:n päävalmentaja Pauliina Miettinen välittömästi Vantaan derbyn jälkeen.

Kotijoukkue KuPS on aloittanut kauden odotetun vahvasti. Viidestä pelistä viisi voittoa ja ainoastaan yksi päästetty maali. KuPS on kauttaaltaan erinomaisen vahva joukkue, eikä sen itse itselleen asettama tavoite mestaruudesta olekaan mitään haihattelua. KuPS on tällä hetkellä useiden Kansallista liigaa seuraavien katsojien papereissa se kuumin joukkue. Kuopiolaisista on ehdottomasti nostettava esille Gentjana Rochi, joka johtaa liigan maalipörssiä yhdeksällä maalillaan.

Vieraspelimatkalle Kuopioon lähtevä TiPS ei liigakaudella 2020 hävinnyt Kuopiolaisille kummassakaan pelaamassaan ottelussa. Tikkurilalaiset voittivat ensin elokuussa kotonaan 2-1 ja liigan päätöskierroksella lokakuussa pelattiin Kuopiossa tasan 1-1. TiPSin vire on tällä hetkellä hyvä, mistä kertoo kolme peräkkäistä vahvalla peliesityksellä tullutta voittoa.

– Sunnuntaina on edessä varmasti yksi kauden kovimmista peleistä, ellei kovin. KuPS on ollut todella vakuuttava. Meidän onkin pelattava parasta peliä sunnuntaina jos haluamme pisteitä Kuopiosta. Uskon, että pelistä tulee tasainen ja kova, ja varmasti nähdään tilanteita puolin ja toisin. Pystyimme jo Åland-pelin tokalla puoliajalla siihen peliin jota haluamme pelata. Sunnuntaina ei riitä yksi puoliaika hyvää peliä, vaan sen pitää olla sitä koko pelin ajan, kertoo PKK-35 Vantaata vastaan kaksi maalia viimeistellyt Elli-Noora Kainulainen odotuksistaan ennen viikonlopun liigakierrosta.

KuPS-TiPS 16.5. klo 16.00 Keskuskentän jalkapallostadionilla. Kaikki Kansallisen liigan ottelut nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​