Myyrmäen Urheilupuistossa pelataan taas keskiviikkona 12.5. ottelu, jossa riittää paikallispelin luonteen mukaisesti latausta. Tuolloin pelataan Kansallisen Liigan kauden ensimmäinen Vantaan derby, kun TiPS saa vastaansa paikallisvastustajan PK-35 Vantaan.

Kaudella 2020 TiPS vei nimiinsä kaikki paikalliskamppailut sekä liigassa että Suomen Cupissa. Tänä vuonna joukkueet ovat kohdanneet kerran. PK-35 Vantaa voitti Suomen Cupin lohkovaiheen pelissä tikkurilalaiset maalein 4-1.

Naisten liigaa on nyt pelattu neljä kierrosta, ja sarjataulukossa joukkueiden väliset piste-erot alkavat jo venähtää. TiPS on Kansallisen liigan sarjataulukossa toisena. Neljästä pelistä saldona kolme voittoa ja yksi tappio. Viimeisessä pelissään TiPS kaatoi vahvalla esityksellä viime vuoden tuplamestarin Åland Unitedin. Joukkue haluaa varmasti venyttää kahden pelin voittoputkeaan.

Keskiviikon ottelun kotijoukkueena pelaava PK-35 Vantaa löytyy sarjataulukosta sijalta 7. Pisteitä on kertynyt yhdestä voitosta ja kahdesta tasapelistä. Edellisellä kierroksella PK-35 Vantaa saavutti tuloksellisesti vahvan tasapelin HJK:ta vastaan.

– Meillä on hyvä peli alla ja paransimme paljon pallollista peliämme. Myös puolustus toimi hyvin. Paikalliskamppailut aina tuovat extra buustia peliin ja odotan jännittävää ja viihdyttävää ottelua, kertoo päävalmentaja Pauliina Miettinen kaksi päivää ennen paikallisottelua.

Liigassa on nyt vauhti päällä. Keskiviikon ottelun jälkeen TiPS pelaa vielä neljä peliä tiukalla ottelutahdilla. Kesätauko alkaa 6.6. Tikkurilassa pelattavan TiPS-JyPK pelin jälkeen.

– Keskiviikon peliin lähdetään hyvin odotuksin. Luvassa on varmasti kova ja tasainen ottelu. Molemmat joukkueet tykkäävät pallonhallinnasta, mutta uskon, että jännitystä ottelusta ei tule silti puuttumaan. On myös kiva päästä pelaaman Vantaan derby pitkästä aikaa ja toivottavasti pystymme jatkamaan tässä pelissä samaa hyvää virettä mihin päästiin Åland pelissä, ennakoi edellisellä liigakierrroksella ahvenanmaalaisia vastaa jälleen erinomaisesti pelannut Joanna Tynnilä.

PK-35 Vantaa-TiPS keskiviikkona 12.5. klo 19.00 Myyrmäen stadionilla. Koronarajoitusten vuoksi ottelu pelataan ilman yleisöä. Kaikki Kansallisen liigan ottelut nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​