TiPS jatkaa liigakautta lauantaina 8.5., kun se kohtaa kotikentällä viime kauden tuplamestarin Åland Unitedin. Joukkueiden väliset ottelut ovat aina tiukkoja, joten myös tästä pelistä voidaan odottaa kahden kovan joukkueen tasaista vääntöä. Viime kaudella TiPS hävisi liigassa vain yhden ottelun ja sen juuri Åland Unitedille.

Ahvenanmaalaiset aloittivat liigakauden tasapelillä PK-35 Vantaan kanssa. Sen jälkeen meno on ollut odotetun vahvaa ja matkalla on kaatunut sekä Ilves, että viime viikonloppuna JyPK. Kotijoukkueella puolestaan on alla vahva vierasvoitto Ilveksestä. Lisäksi kauden avauskierrokselta tuli voitto PK-35 vieraana Pihlajamäessä.

– Alla tuloksellisesti hyvä peli ilvestä vastaan. Åland tulee olemaan hyvä testi meille ja varmasti saadaan antaa kaikkemme, että saadaan pistepottia kasvatettua. Olemme hioneet pallollista pelaamistamme tällä viikolla ja toivomme, että se parantuisi viikonloppuun sulavammaksi, toteaa päävalmentaja Pauliina Miettinen enne viikonlopun kärkikamppailua.

TiPS-Åland United lauantaina 8.5. klo 14.00 Myyrmäen stadionilla. Koronarajoitusten vuoksi ottelu pelataan ilman yleisöä. Kaikki Kansallisen liigan ottelut nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

TiPS-Åland United ottelun näet suorana täältä: https://www.ruutu.fi/stream/3833422

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​