Miesten Kolmonen 2021

TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä.

Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä lukuunottamatta. Vantaalaisen jalkapallon oma kasvatti Adel Jrad ja viimekaudella runsaasti maaleja paukuttaneet Aleksi Ristola, sekä Borry Sabally vaihtoivat maisemia.

Edustus on saanut myös muutamia uusia pelaajia sekä kovia paluumuuttajia rinkiinsä, joista myöhemmin lisää sitten.

Miesten kolmosen Lohko B on todella mielenkiintoinen monelta kantilta katsottuna!

Tikkurilan Palloseura lähtee haastamaan joukkueita pääasiassa Helsingistä, sillä lohko on aika pääkaupunki painoitteinen. Veikkausliiga konkareiden Stefan Petrescun ja Tommi Karin siivittämä PPJ nousi kolmoseen tälle kaudelle, myös FC Finnkurd on uusi tuttavuus Tikkurilan viheriöillä, FC Finnkurd nousi vain pari kautta sitten miesten kolmoseen mutta on jo vakiinnuttanut paikkansa sarjassa. Kakkosesta tippunut FC Viikingit havittelee myös uutta liitoa takaisin Kakkoseen, joten saa nähdä mihin on vanhasta vuosaarelaisesta Veikkausliiga joukkueesta loppujen lopuksi.

Paikallispelikin löytyy jälleen, kun KoiPS asettuu taistelemaan Itä-Vantaan herruudesta tälläkin kaudella, viime kaudella tämä mittelö päättyi TiPSin eduksi 1-4 Havukosken tekonurmella.

Loput joukkueet lohkossa ovatkin jo aika tuttuja entuudestaan.

Sarja tullaan pelaamaan yksinkertaisena sarjana viimekauden tapaan, jonka jälkeen on ylä- ja alaloppusarjat. Yläloppusarjojen voittajat Kakkosen nousukarsintaan. Kolmen lohkon heikoin joukkue saattaa pudota Neloseen, riippuen Kakkosen putoaja- ja Kolmosen nousijamääristä.

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​