TiPS jatkaa liigakautta sunnuntaina, kun se matkustaa Tampereelle.

Kotijoukkue Ilves on aloittanut kautensa vierastasapelillä FC Honkaa vastaan ja viime viikonloppuna kotitappiolla hallitsevalle mestarille Åland Unitedille. Kauden ensimmäinen voitto varmasti kiinnostaa Ilvestä.

TiPS haluaa takaisin voittojen tielle. Kauden ensimmäisessä pelissä tikkurilalaiset ottivat vakuuttavan voiton PK-35:sta, ja viikko sitten TiPS hävisi HJK:lle Myyrmäessä.

– Tärkeä peli tulossa ja tärkeät kolme pistettä jaossa. Korjausliikkeitä on omaan peliin tehty, ja kun Ilveskin on selkeästi tehnyt töitä, on varmasti tulossa hyvä peli Tampereella, pohtii päävalmentaja Pauliina Miettinen viikonlopun ottelun alla.

Pitkä liigakausi on vasta alussa, mutta kumpikin joukkue haluaa luonnollisesti mahdollisimman hyvän startin kauteen. Kauden otteluohjelma on tiivis. TiPS:llä on sunnuntainen Ilves-vieraspeli mukaan laskien seitsemän peliä seuraavan viiden viikon aikana.

– Ollaan treenattu hyvä viikko ja joukkue on hyvällä asenteella liikkeellä. Ilvestä ei pidä aliarvioida, eli meidän on pelattava korkealla tasolla ja olla ahneempia hyökkäyssuuntaan. Luotto on kova jokaiseen niin pelaajaan kun taustoihinkin, että homma hoidetaan ja tuodaan pisteet Tikkurilaan, kertoo joukkueen kapteeni Annika Haanpää.

Ilves-TiPS sunnuntaina 2.5. klo 17.00. Kaikki Kansallisen liigan ottelut nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Linkki lähetykseen: https://www.ruutu.fi/stream/3833410

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​