TiPS jatkaa liigakautta sunnuntaina, kun se matkustaa Tampereelle.

Kotijoukkue Ilves on aloittanut kautensa vierastasapelillä FC Honkaa vastaan ja viime viikonloppuna kotitappiolla hallitsevalle mestarille Åland Unitedille. Kauden ensimmäinen voitto varmasti kiinnostaa Ilvestä.

TiPS haluaa takaisin voittojen tielle. Kauden ensimmäisessä pelissä tikkurilalaiset ottivat vakuuttavan voiton PK-35:sta, ja viikko sitten TiPS hävisi HJK:lle Myyrmäessä.

– Tärkeä peli tulossa ja tärkeät kolme pistettä jaossa. Korjausliikkeitä on omaan peliin tehty, ja kun Ilveskin on selkeästi tehnyt töitä, on varmasti tulossa hyvä peli Tampereella, pohtii päävalmentaja Pauliina Miettinen viikonlopun ottelun alla.

Pitkä liigakausi on vasta alussa, mutta kumpikin joukkue haluaa luonnollisesti mahdollisimman hyvän startin kauteen. Kauden otteluohjelma on tiivis. TiPS:llä on sunnuntainen Ilves-vieraspeli mukaan laskien seitsemän peliä seuraavan viiden viikon aikana.

– Ollaan treenattu hyvä viikko ja joukkue on hyvällä asenteella liikkeellä. Ilvestä ei pidä aliarvioida, eli meidän on pelattava korkealla tasolla ja olla ahneempia hyökkäyssuuntaan. Luotto on kova jokaiseen niin pelaajaan kun taustoihinkin, että homma hoidetaan ja tuodaan pisteet Tikkurilaan, kertoo joukkueen kapteeni Annika Haanpää.

Ilves-TiPS sunnuntaina 2.5. klo 17.00. Kaikki Kansallisen liigan ottelut nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Linkki lähetykseen: https://www.ruutu.fi/stream/3833410

TiPS/PPS BYJ1 etsii uusia pelaajia

Haluatko tulla pelaamaan TiPS/PPS yhteisjoukkueeseen? P17 Ykköstä pelaava TiPS/PPS BYJ1 ottaa heinäkuun aikana testiin pelaajia, jotka omaavat kyvyn pelata hyvällä tasolla P17 valtakunnallista Ykköstä! Joukkue harjoittelee

Lue lisää »

Viikon 24 kooste / 2024

Viikon 24 kooste Useimmilla joukkueilla on kevätkauden pelit taputeltu. Jotkut joukkueet pitävät treenitaukoa, toiset taas treenaavat täyttä häkää. Jalkapallon miesten EM-kisat alkoivat tällä viikolla? Kuka voittaa

Lue lisää »

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​