Old Story cup 2021 pelataan tulevana syksynä lauantaina 4.9.2021 Tikkurilan Urheilupuistossa.

Legendaarinen aikuisten harrasteturnaus saapuu jälleen Tikkurilaan. Turnauksessa viisi sarjaa: miesten kilpa- ja haastesarja, naisten kilpa- ja haastesarja sekä sekasarja.

Kerää joukkueesi kasaan, kaiva nappulakengät esiin ja tule viettämään ikimuistoista turnauspäivää Tikkurilan Urheilupuistoon. Jatkot tietenkin Olkkarissa!

Turnauksen ikäraja 18 vuotta.

Osallistumismaksu 180€ / joukkue.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja: Rami Prusila, Tikkurilan Palloseura
rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Viikon 20 kooste / 2024

Viikon 20 kooste Kesä on virallisesti täällä! Eikä ole enää kauaa kesälomien alkuun! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: – Miesten joukkueilla on ollut voittoputki päällä!

Lue lisää »

Oliver Antmanin 100. ottelu

Oliver Antmanin 100. ottelu Oliver on Tikkurilan Palloseuran kasvatti ja hänellä on ollut pienestä pitäen kovat tavoitteet jalkapallon suhteen. Oliver lähti Tanskaan pelaamaan kun oli

Lue lisää »

Viikon 19 kooste / 2024

Viikon 19 kooste Kausi on lähtenyt ryminällä käyntiin! On ollut voittoja, mutta myös tappioita. Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: – Miesten edustusjoukkue nappasi ensimmäisen voittonsa

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​