Old Story cup 2021, ilmoittautuminen avattu!

Old Story cup 2021 pelataan tulevana syksynä lauantaina 4.9.2021 Tikkurilan Urheilupuistossa.

Legendaarinen aikuisten harrasteturnaus saapuu jälleen Tikkurilaan. Turnauksessa viisi sarjaa: miesten kilpa- ja haastesarja, naisten kilpa- ja haastesarja sekä sekasarja.

Kerää joukkueesi kasaan, kaiva nappulakengät esiin ja tule viettämään ikimuistoista turnauspäivää Tikkurilan Urheilupuistoon. Jatkot tietenkin Olkkarissa!

Turnauksen ikäraja 18 vuotta.

Osallistumismaksu 180€ / joukkue.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja: Rami Prusila, Tikkurilan Palloseura
rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Miesten Kolmonen 2021