TiPS avaa liigakauden kotipelit Myyrmäessä

TiPS kohtaa liigakauden 2021 ensimmäisessä kotiottelussaan kivikovan HJK:n.

 

– HJK on kova vastustaja ja tämä on tärkeä peli sarjan kannalta. Vaikka talvella hävisimme HJK:lle, lähdemme nyt peliin nöyristelemättä ja hyvällä itseluottamuksella, pohtii joukkueen kapteeni Roosa Ariyo pelin ennakkoasetelmia.

 

Kumpikin joukkueista aloitti kautensa Naisten Liigassa 2021 voitolla. HJK kukisti kotipelissä Bolt-Areenalla Jyväskylän Pallokerhon. Pelin ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue JyPK osoitti kuitenkin kaikki ennakkoasetelmat turhiksi, pelasi ennakkoluuttomasti osoittaen potentiaaliaan ja haastaen klubin saaden aikaan myös vastaiskumaalin. Tauolle mentiinkin siis 1-1-tasatilanteessa. Toisella puoliskolla kotijoukkue kuitenkin otti ohjat ja osoitti vahvuutensa. HJK hallitsi ja hankki lopulta ansaitun kotivoiton maalein 4-1.

 

Kotijoukkue TiPS puolestaan avasi kautensa vieraspelillä Magnecit Areenalla Pihlajamäessä. PK-35 ei lopulta missään vaiheessa päässyt kunnolla haastamaan TiPSiä. Yksittäisiä vaarallisia tilanteita PK-35 pystyi luomaan, mutta kokonaisuutena ottelu oli varsin hyvin tikkurilalaisten hanskassa. Maalintekijät pelissä olivat Roosa Ariyo kahdesti sekä liigadebyytissään ensimmäisellä kosketuksella pallon maaliin sijoittanut Elina Mankki. Tulos lopulta 0-3 vierasjoukkueen hyväksi. Ottelusta ei jäänyt lopulta paljonkaan selittelyn varaa, TiPS oli selvästi vahvempi ja valmiimpi liigakauteen.

 

Tulevana perjantaina Myyrmäessä TiPSin vastus tulee olemaan astetta kovempi. HJK on aina kauden alkaessa suosikkien joukossa. Viime kaudella TiPS ja HJK kohtasivat Kansallisessa liigassa kahdesti ja Naisten Suomen Cupin lohkovaiheessa kerran. TiPS dominoi noita pelejä vahvasti. Suomen Cupissa 18.1. TiPS otti vieraskentällä Talin hallissa vastustamattoman voiton maalein 1-3. Kansallisessa Liigassa tuli ensin vieraissa tasuri 0-0 ja lokakuisessa hernerokkasumussa Myrtsissä vastustamaton 3-0 voitto.

 

– Lähdemme luottavaisesti HJK:ta vastaan. HJK on aina vahva ja hyvä. Harjoitusottelussa talvella hävittiin, mutta joukkueemme on iskukykyinen. Joukkue lähtee 100% luotolla tähän peliin. On meille etu päästä pelaamaan isolle Myyrmäen Stadionin kentälle, toteaa päävalmentaja Pauliina Miettinen ottelun alla.

 

TiPS-HJK perjantaina 23.4. klo 18.30 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Ottelu pelataan koronamääräysten vuoksi ilman yleisöä. Kaikki Kansallisen liigan ottelut kuitenkin nähtävillä Ruutu+ palvelussa.

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​