Futiskesä alkaa!

Tikkurilan Palloseuralla on tarjota useita  eri vaihtoehtoja jalkapallon harrastamiseen.

Minifutis ja perhefutis

MINIFUTIS ja PERHEFUTIKSEN UUDET RYHMÄT aloittavat toukokuussa viikolla 21. Tarjolla useita päiviä ja ryhmiä. Toimintaa 3-5 -vuotiaille, ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

Minifutiksessa ja Perhefutiksessa toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ja kokeneet ohjaajat. Toiminnasta vastaa Tikkurilan Palloseurassa päätoiminen lasten valmentaja Juha Kiviharju LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B, juha.kiviharju@tips.fi, 050 346 5240

TOIMINTAKAUSI: 14 KRT KAUSI, VKOT 21-34
PAIKKA: Tikkurilassa Aktialla tekonurmella, ja Hakunilassa hiekalla ja luonnon nurmella
AIKATAULU: ma-to klo 16.00-19.00, la-su klo 10-12.00

Lisätietoa:

Juha Kiviharju
juha.kiviharju@tips.fi

Uudet ikäluokat! Pojat ja tytöt 2016 syntyneet

Joukkueet perustetaan sekä Tikkurilaan että Hakunilaan.

Harjoituksia on 2 kertaa viikossa.

Ilmoittautuminen: https://tips.myclub.fi/flow/events/2903735

Hinta: 30 €/kk.

Mukaan harjoituksiin tarvitset oma pallon (koko nro3), vesipullon ja liikuntaan sopivat vaatteet, jalkapallokengät ja säärisuojat.

Joukkuetta valmentaa Tikkurilan Palloseuran päätoiminen lasten valmentaja Juha Kiviharju LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B.

Lisätietoa:
Juha Kiviharju
juha.kiviharju@tips.fi

Futisleirit! Uusille pelaajille futiksen starttileiri 21.-23.6

7-10 vuotiaille lapsille suunnattu futiksen starttileiri toimii loistavana tapana tutustua uuteen harrastukseen! Leirillä harjoitellaan monipuolisesti liikkumis- sekä lajitaitoja ja ohjataan osallistujia jalkapallon maailmaan. Leirin hinta 65€.

Lisätiedot starttileiristä sekä muista leireistä: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/toiminta/futisleirit/

Lisätietoja leiritoiminnasta: Rami Prusila, liikuntakoordinaattori
rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Miesten Kolmonen 2021