Uudet joukkueet perustetaan – pojat 2016 ja tytöt 2016 synt.

Uudet joukkueet perustetaan, ja toiminta aloitetaan viikolla 18, eli toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Joukkueet perustetaan sekä Tikkurilaan että Hakunilaan.

Harjoituksia on 2 kertaa viikossa.

Ilmoittautuminen: https://tips.myclub.fi/flow/events/2903735

Hinta: 30 €/kk.

Mukaan harjoituksiin tarvitset oma pallon (koko nro3), vesipullon ja liikuntaan sopivat vaatteet, jalkapallokengät ja säärisuojat.

Joukkuetta valmentaa Tikkurilan Palloseuran päätoiminen lasten valmentaja Juha Kiviharju LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B.

Lisätietoa:
Juha Kiviharju
juha.kiviharju@tips.fi

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu