Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura.

TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu miesten sekä naisten edustusjoukkueiden kotiottelut sekä seuran järjestämät turnaukset. Naisten edustusjoukkue pelaa tälläkin kaudella korkeimmalla sarjatasolla Kansallisessa Liigassa ja taistelee jälleen mitaleista. Viime vuonna naiset saavuttivat historiallisen SM-hopean. Miesten edustusjoukkueen taival jatkuu kolmannessa divisioonassa.

Viime kaudella seuran näkyvyys mediassa ja Vantaalla oli todella suurta. Olimme tasaisin väliajoin esillä valtamedioissa sekä paikallislehdissä. Haluamme ylläpitää ja edelleen kasvattaa seuran tunnettavuutta ja näkyvyyttä, ja sen vuoksi panostamme ottelutapahtumiin jatkossakin. Tule mukaan rakentamaan mahtavia ottelutapahtumia kaudella 2021!

Apukäsiä tarvitaan mm. ottelutapahtuman rakentamisessa, (esimerkiksi tapahtuma-alueen rajaaminen, kuvaustelineen siirtäminen, mainosten asettelu), tapahtuman purkamisessa sekä erilaisissa ”erityistehtävissä”, kuten ottelukuvauksissa. Pääset itse vaikuttamaan täysin, että mihin tapahtumiin osallistut ja kuinka aktiivisesti. Pääset myös vaikuttamaan, että mitä tehtäviä teet tapahtumissa. Saat tapahtumatoimintaan liittyen hyvän perehdytyksen seuran organisaatiolta. Itse matsipäivinä pääset nauttimaan urheilujuhlan fiiliksestä ja saat kunnian olla rakentamassa tärkeitä ottelutapahtumia huippuporukassa! Pelit pelataan pääsääntöisesti Tikkurilan Urheilupuistossa.

Ottelutapahtumia on kesän mittaan lähes joka viikko, joten tekemistä riittää. Jos mielenkiintosi TiPS:in tapahtumia kohtaan heräsi, oli yhteydessä!

Yhteyshenkilö:

Rami Prusila, Tikkurilan Palloseura
rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​