Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura.

TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu miesten sekä naisten edustusjoukkueiden kotiottelut sekä seuran järjestämät turnaukset. Naisten edustusjoukkue pelaa tälläkin kaudella korkeimmalla sarjatasolla Kansallisessa Liigassa ja taistelee jälleen mitaleista. Viime vuonna naiset saavuttivat historiallisen SM-hopean. Miesten edustusjoukkueen taival jatkuu kolmannessa divisioonassa.

Viime kaudella seuran näkyvyys mediassa ja Vantaalla oli todella suurta. Olimme tasaisin väliajoin esillä valtamedioissa sekä paikallislehdissä. Haluamme ylläpitää ja edelleen kasvattaa seuran tunnettavuutta ja näkyvyyttä, ja sen vuoksi panostamme ottelutapahtumiin jatkossakin. Tule mukaan rakentamaan mahtavia ottelutapahtumia kaudella 2021!

Apukäsiä tarvitaan mm. ottelutapahtuman rakentamisessa, (esimerkiksi tapahtuma-alueen rajaaminen, kuvaustelineen siirtäminen, mainosten asettelu), tapahtuman purkamisessa sekä erilaisissa ”erityistehtävissä”, kuten ottelukuvauksissa. Pääset itse vaikuttamaan täysin, että mihin tapahtumiin osallistut ja kuinka aktiivisesti. Pääset myös vaikuttamaan, että mitä tehtäviä teet tapahtumissa. Saat tapahtumatoimintaan liittyen hyvän perehdytyksen seuran organisaatiolta. Itse matsipäivinä pääset nauttimaan urheilujuhlan fiiliksestä ja saat kunnian olla rakentamassa tärkeitä ottelutapahtumia huippuporukassa! Pelit pelataan pääsääntöisesti Tikkurilan Urheilupuistossa.

Ottelutapahtumia on kesän mittaan lähes joka viikko, joten tekemistä riittää. Jos mielenkiintosi TiPS:in tapahtumia kohtaan heräsi, oli yhteydessä!

Yhteyshenkilö:

Rami Prusila, Tikkurilan Palloseura
rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​