Tikkurila BearIT Cup 2021 siirtyy

Huhtikuulle suunniteltu BearIT Cup 2021 joudutaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi siirtämään uuteen ajankohtaan.

Uusi ajankohta turnaukselle on 21.-22.8.2021, turnauspaikkana edelleen Tikkurilan Urheilupuisto.

Samalla turnaukseen ilmoittautumisaikaa on pidennetty 11.7.2021 asti, joten varaa paikkasi elokuun turnauksessa!

Jo ilmoittautuneille joukkueille on lähetetty tiedot sekä toimintaohjeet turnauksen siirron suhteen. Toivottavasti mahdollisimman moni pystyy olemaan edelleen mukana myös elokuussa.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset täältä.

Lisätietoja turnauksesta voi myös kysellä turnauksen yhteyshenkilöltä:

Rami Prusila / rami.prusila@tips.fi / 050 470 3227

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu