Koronaohjeistus 03/2021

Koronaohjeistus 1.3. alkaen/ Tikkurilan Palloseura ry

Päivitetty 1.3. 16:00: Muutettu syntymävuodet AVI:n tekemän uuden päätöksen mukaiseksi.

Tikkurilan Palloseura noudattaa Suomen hallituksen, AVI:n, Vantaan kaupungin sekä Palloliiton ohjeistuksia. Teemme tarvittavia muutoksia tilanteen selkeytyessä.

Lisätietoa: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/uusilla-koronarajoituksilla-vaikutuksia-myos-jalkapallo-ja-futsaltoimintaan

Uusien ohjeiden noudattaminen voi edellyttää joukkuekohtaisesti muutoksia harjoitusvuoroihin.

2008 SYNTYNEET JA NUOREMMAT

Toiminta jatkuu kuten aiemmin.

Harrastustoiminta saa jatkua, mutta turvallisuuteen on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Joukkueet harjoittelevat seuran ja Vantaan kaupungin tiloissa.

Mikäli harjoituksiin osallistuu sisätiloissa yli 10 henkilöä ja ulkotiloissa yli 50 henkilöä, on pelaajien välisen etäisyyden oltava koko harjoituksen ajan yli 2 metriä.

Harjoitukset on järjestettävä ilman lähikontakteja. Valmennuspäälliköt sekä seuran valmentajat ohjeistavat valmentajia.

Toiminnassa on noudatettava viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita.

Otteluita, kilpailuita tai turnauksia ei järjestetä.

2007-2001 SYNTYNEET

Joukkueet voivat harjoitella Aktia kentällä.

Yksityisiin ulkotiloihin on AVI:n päätöksessä rajattu 50 henkilön osallistumisraja. Harjoitusryhmän koko ei saa ylittää 50 henkilöä.

Joukkueet eivät voi harjoitella kaupungin kuplahalleissa tai ulkokentillä.

Toiminnassa on noudatettava viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita.

Otteluita, kilpailuita tai turnauksia ei järjestetä.

2000 SYNTYNEET JA VANHEMMAT

Kaikkea yli 20-vuotiaiden harrastetoimintaa koskeva keskeytys jatkuu 31.3.2021 saakka. Keskeytys koskee myös ulkokentillä tapahtuvaa harjoittelua.

Edellä mainitut rajoitteet eivät koske Veikkausliigan, miesten ykkösen, miesten kakkosen sekä Kansallisen liigan ja naisten ykkösen joukkueiden toimintaa.

Yleiset ohjeet toimintaan:

Harjoituksiin ei saa tulla, mikäli henkilöllä on pieniäkään oireita.

Ohjaajien ja 12 vuotta täyttäneiden osallistujien tulee käyttää kasvomaskia sisätiloissa, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin kuin urheilusuoritusten aikana.

Harjoittelun tulee tapahtua vain oman ryhmän kesken.

Pukukoppien käyttö on harrastustoiminnassa edelleen kiellettyä.

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä