Naisten edustusjoukkueen maalintekoleiri!

Tikkurilan Palloseuran naisten edustusjoukkue järjestää maalintekoleirin 2008-2013 syntyneille futareille!

Opi paremmaksi maalintekijäksi Kansallisen Liigan pelaajien kanssa! Nyt on huipputilaisuus päästä hiomaan maalintekotaitoja huippuseurassa, sillä leirin valmentajina toimivat naisten edustusjoukkueen pelaajat.

Leiri järjestetään Aktia-kentällä 4.-5.4.2021, molempina päivinä kello 10:00-14:00.

Osallistumismaksu 70€, joka sisältää valmennuksen sekä harjoitukset.

Mukaan pelaaja tarvitsee oman pallon, jalkapallovarustuksen sekä eväät kummallekin päivälle.

Leirin tuotot menevät suoraan naisten edustusjoukkueen hyväksi.

Leiri järjestetään, mikäli senhetkiset koronarajoitukset sen sallivat. Jos leiri joudutaan siirtämään / perumaan, osallistumismaksut palautetaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja:
Rami Prusila / rami.prusila@tips.fi

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.3.2021.

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä