Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00.

Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.
Leirin ohjelmassa monipuolista liikkumista sekä leikkimistä sisällä sekä ulkona! Tarjoamme myös
mahdollisuuden vapaaseen leikkimiseen ja liikkumiseen valvotusti. Ohjaajina leirillä
toimii TiPS Iltapäiväkerhon ohjaajat. Ilmoittaudu mukaan hiihtoloman aktiivisimmalle
leirille!

Leirin hinta 50€. Hinta sisältää ohjauksen, ohjelman, tilat sekä runsaan välipalan leirin jokaisena päivänä. Mukaan tarvitse sisä- sekä ulkoliikuntavarustuksen.

Leiri pidetään, mikäli koronarajoitukset sen sallivat.
Osallistumismaksun eräpäivä vasta leirin alkamispäivänä.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Lisätietoja Rami Prusila, TiPS
rami.prusila@tips.fi / p. 0504703227

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa