TiPS Pojat B1 / U17 kilpajoukkue etsii mukaan joukkueeseensa

Kokenutta ja taidokasta maalivahtia

Kilpailuhenkisiä, osaavia 2004 syntyneitä kenttäpelaajia, joilla on useamman vuoden pelikokemus

Joukkueen tavoitteena on hyvä kilpailullinen osaaminen ja menestys kilpasarjoissa. Harjoittelemme 4–5 kertaa viikossa ensisijaisesti Tikkurilan Urheilupuiston erinomaisissa olosuhteissa. Joukkueen maalivahtivalmentajana toimii Ayoze Mentado ja päävalmentajana Fabio Da Rosa.

Tikkurilan Palloseuran visio on olla kiinnostavin vantaalainen urheiluseura ja haluttu yhteistyökumppani, jonka jäsenet ovat ylpeitä kuuluessaan TiPS -yhteisöön. Tartu mahdollisuuteen, soita Fabiolle numeroon 044 985 8298 ja kysy, milloin voisit tulla kokeilemaan. Tikkurilaan on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulta.

* * *
Ayoze Mentado siirtyi TiPSiin marraskuussa 2020 vastuualueenaan menestyksekkään Naisten Liigajoukkueemme maalivahtivalmennus sekä seuramme juniorimaalivahtien valmentaminen. Edelliset neljä vuotta hän toimi Veikkausliigajoukkue FC Hongan maalivahtivalmentajana.

Pelattuaan 17 vuotta maalivahtina Ayoze suoritti Las Palmasin yliopistossa urheilukoulutuksen ja liikunnan kandidaatin tutkinnon. Hänellä on UEFA B lisenssi sekä maalivahtivalmennuksessa että jalkapalloakatemian opettajana. Ayoze suhtautuu jalkapalloon intohimolla ja haluaa jakaa omia kokemuksiaan espanjalaisesta jalkapallokulttuurista tavoitteellisille valmennettavilleen.

Fabio Da Rosa, Fabio on toiminut jalkapallon parissa 22 vuotta; pelaajana mm. Brasiliassa, Portugalissa, Englannissa, Espanjassa ja USA:ssa sekä valmentajana ja mentorina useissa ikäluokissa nuorista aikuisiin mm. Brasiliassa, Australiassa, Kiinassa ja nyt Suomessa. Katso tästä Fabion esittely ja näkemyksiä valmentamisesta ja tulevaisuudesta.

Koronaohjeistus 03/2021

Koronaohjeistus 1.3. alkaen/ Tikkurilan Palloseura ry Tikkurilan Palloseura noudattaa Suomen hallituksen, AVI:n, Vantaan kaupungin sekä Palloliiton ohjeistuksia. Teemme tarvittavia muutoksia tilanteen selkeytyessä. Lisätietoa: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/uusilla-koronarajoituksilla-vaikutuksia-myos-jalkapallo-ja-futsaltoimintaan Uusien

Lue lisää »

Naisten edustusjoukkueen maalintekoleiri!

Tikkurilan Palloseuran naisten edustusjoukkue järjestää maalintekoleirin 2008-2013 syntyneille futareille! Opi paremmaksi maalintekijäksi Kansallisen Liigan pelaajien kanssa! Nyt on huipputilaisuus päästä hiomaan maalintekotaitoja huippuseurassa, sillä leirin

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​