Kokenutta ja taidokasta maalivahtia

Kilpailuhenkisiä, osaavia 2004 syntyneitä kenttäpelaajia, joilla on useamman vuoden pelikokemus

Joukkueen tavoitteena on hyvä kilpailullinen osaaminen ja menestys kilpasarjoissa. Harjoittelemme 4–5 kertaa viikossa ensisijaisesti Tikkurilan Urheilupuiston erinomaisissa olosuhteissa. Joukkueen maalivahtivalmentajana toimii Ayoze Mentado ja päävalmentajana Fabio Da Rosa.

Tikkurilan Palloseuran visio on olla kiinnostavin vantaalainen urheiluseura ja haluttu yhteistyökumppani, jonka jäsenet ovat ylpeitä kuuluessaan TiPS -yhteisöön. Tartu mahdollisuuteen, soita Fabiolle numeroon 044 985 8298 ja kysy, milloin voisit tulla kokeilemaan. Tikkurilaan on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulta.

* * *
Ayoze Mentado siirtyi TiPSiin marraskuussa 2020 vastuualueenaan menestyksekkään Naisten Liigajoukkueemme maalivahtivalmennus sekä seuramme juniorimaalivahtien valmentaminen. Edelliset neljä vuotta hän toimi Veikkausliigajoukkue FC Hongan maalivahtivalmentajana.

Pelattuaan 17 vuotta maalivahtina Ayoze suoritti Las Palmasin yliopistossa urheilukoulutuksen ja liikunnan kandidaatin tutkinnon. Hänellä on UEFA B lisenssi sekä maalivahtivalmennuksessa että jalkapalloakatemian opettajana. Ayoze suhtautuu jalkapalloon intohimolla ja haluaa jakaa omia kokemuksiaan espanjalaisesta jalkapallokulttuurista tavoitteellisille valmennettavilleen.

Fabio Da Rosa, Fabio on toiminut jalkapallon parissa 22 vuotta; pelaajana mm. Brasiliassa, Portugalissa, Englannissa, Espanjassa ja USA:ssa sekä valmentajana ja mentorina useissa ikäluokissa nuorista aikuisiin mm. Brasiliassa, Australiassa, Kiinassa ja nyt Suomessa. Katso tästä Fabion esittely ja näkemyksiä valmentamisesta ja tulevaisuudesta.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​