Tikkurilan Palloseuralle on myönnetty avustus vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmaksujen tukemiseen. Avustuksella haluamme antaa mahdollisimman monelle pelaajalle mahdollisuuden harrastaa ja tukea niitä, joilla on syystä tai toisesta madaltunut mahdollisuus ottaa osaa joukkuetoimintaan tai haasteita taloudellisesti. Pelaajan vanhempi täyttää seuran hallitukselle vapaamuotoisen hakemuksen perusteluineen, mahdollisine liitteineen. Hakemukseen tulee täyttää myös huoltajan yhteystiedot. Hallitus myöntää harkinnanvaraisesti kaikki avustuspäätökset.

Täytä vapaamuotoinen avustushakemus ja lähetä se postitse. Voit myös tuoda hakemuksen itse toimistolle. Hakemusten oltava perillä 8.2.2021 mennessä.

Postitusosoite:
Tikkurilan Palloseura ry / hallitus
Leinikkitie 20
01350 Vantaa.

Lisätiedot: Rami Prusila, rami.prusila@tips.fi / p. 050 470 3227

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​