Avustus vähävaraisten lasten ja nuorten tukemiseen 2021

Tikkurilan Palloseuralle on myönnetty avustus vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmaksujen tukemiseen. Avustuksella haluamme antaa mahdollisimman monelle pelaajalle mahdollisuuden harrastaa ja tukea niitä, joilla on syystä tai toisesta madaltunut mahdollisuus ottaa osaa joukkuetoimintaan tai haasteita taloudellisesti. Pelaajan vanhempi täyttää seuran hallitukselle vapaamuotoisen hakemuksen perusteluineen, mahdollisine liitteineen. Hakemukseen tulee täyttää myös huoltajan yhteystiedot. Hallitus myöntää harkinnanvaraisesti kaikki avustuspäätökset.

Täytä vapaamuotoinen avustushakemus ja lähetä se postitse. Voit myös tuoda hakemuksen itse toimistolle. Hakemusten oltava perillä 8.2.2021 mennessä.

Postitusosoite:
Tikkurilan Palloseura ry / hallitus
Leinikkitie 20
01350 Vantaa.

Lisätiedot: Rami Prusila, rami.prusila@tips.fi / p. 050 470 3227

Koronaohjeistus 03/2021

Koronaohjeistus 1.3. alkaen/ Tikkurilan Palloseura ry Tikkurilan Palloseura noudattaa Suomen hallituksen, AVI:n, Vantaan kaupungin sekä Palloliiton ohjeistuksia. Teemme tarvittavia muutoksia tilanteen selkeytyessä. Lisätietoa: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/uusilla-koronarajoituksilla-vaikutuksia-myos-jalkapallo-ja-futsaltoimintaan Uusien

Lue lisää »

Naisten edustusjoukkueen maalintekoleiri!

Tikkurilan Palloseuran naisten edustusjoukkue järjestää maalintekoleirin 2008-2013 syntyneille futareille! Opi paremmaksi maalintekijäksi Kansallisen Liigan pelaajien kanssa! Nyt on huipputilaisuus päästä hiomaan maalintekotaitoja huippuseurassa, sillä leirin

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​