Kansainvälistä kokemusta ulkomailta ja Helmareista saanut Tia Hälinen vahvistamaan Tikkurilan Palloseuraa.

26-vuotias Häli tuo Tikkurilaan aimo annoksen kokemusta. Tsekissä, Espanjassa ja Ruotsissa pelannut sekä kaksinkertainen suomenmestari. Lisäksi vyöllä on kokemusta Mestareiden Liigassa sekä Helmareissa.

Kokenut Häli kertoo ensifiiliksistään: ”En olisi koskaan uskonut päätyväni Tikkurilaan, mutta nyt loksahti palaset paikalleen.” Tikkurilassa on tehty selväksi tavoitteet mitalin värin kirkastamiseksi viime kauden hopeasta. ”En yhtään ihmettele Tipsin menestystä jo viime kaudella. En usko, että missään muussa tämän liigan jengissä treenataan tällä intensiteetillä. Olen myös vakuuttunut pelaajien taito- ja motivaatiotasosta.”

Suomenmestaruudet Hälille tulivat PK-35 Vantaan paidassa, jolloin joukkueen valmentajana oli kukapa muukaan, kuin Tikkurilaa nykyään luotsaava Pauliina Miettinen. ”Pade on koutsina todella vaativa ja tehnyt yhdessä pelaajien ja taustojen kanssa jengistä vahvan yhtenäisen ryhmän, missä työmoraali on korkealla. Olen iloinen, että saan olla osa tätä ryhmää ja, että pääsen taas pelaamaan pitkän tauon jälkeen. Pade on myös koutsina minulle henkilökohtaisesti todella tärkeä tulevalla kaudella.”  

Häli on tositoimissa huomenna 16.1.2021 klo 18:15 kun TiPS kohtaa harjoitusottelussa HJK:n. Ottelu pelataan PeakFin Areenalla ilman yleisöä mutta ei hätää. Ottelu streamataan Youtubeen, ota siis seuran kanava seurantaan: https://www.youtube.com/channel/UCrieQJl1mtwPrtZmy2iOPuQ

Tervetuloa Tiksiin Häli!

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​