Enimmäkseen topparin paikalla viihtyvä Pinja treenasi Tikkurilassa viikoittain jo viime talvella, mutta nyt on tehty pelaajasopimus tulevasta kaudesta Tikkurilaan. Pinja tulee olemaan tärkeä osa joukkuetta.

Pinja siirtyi kaudelle 2019 NJS Naisten rinkiin, missä Pauliina Miettinen oli nostamassa joukkuetta Kakkosesta Ykköseen. 

Ensimmäinen kausi Ykkösessä toi Nurmijärvelle ja Pinjalle seitsemännen sijan. Viimeiseksi peliksi kasvattajaseurassaan Pinjalle jäi 2-2-tasapeliin päättynyt peli liiganousija HPS:n kanssa, missä Pinja pelasi täydet minuutit.

Junioreissa vuosina Pinja voittanut kaksi kertaa Etelä-Länsi-Liiga ja kerran hopeaa. Lisäksi Palloliiton I-tason lopputurnauksista sijoitukset 4. (2016), 5. (2017) ja 5. (2018).

Myös Pinja on Stadi Cup voittaja, ja ollut mukana Uudenmaan piirijoukkueen riveissä Helmariturnauksessa. 

Sokerina pohjalla 03-syntyneiden maajoukkueen mukana mm. UEFA Development -turnaus (U16 vs Liettua 90min, Sveitsi 50min) ja Avoin PM-turnaus (U16 vs Ruotsi 90min, Tanska 45min).

Tervetuloa Pinja Tikkurilaan!

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​