Pepillä on tilastoidusti yli 1000 pelattua ottelua Nurmijärven Jalkapalloseuran paidassa. Hän siirtyi kaudelle 2020 suoraan C-junioreista naisten rinkiin, ja samalla laitapuolustajasta hyökkääjäksi. Peppi ehti pelata vuoden naisten Ykkösessä, teki viimeiseen kuuteen peliin neljä maalia. Tämä vakuutti.

Junioreissa Peppi voitti viisi kertaa Etelä-Länsi-Liigan. Sai Palloliiton I-tason lopputurnauksista kultaa (2018), hopeaa (2019) ja pronssia (2017). Meriittilistalla on viisi Stadi Cup voittoa ja kolme kertaa valittu ikäluokan pelaajaksi. Lisäksi Helsinki Cup voittaja 2019 ja TB-finaalin paras pelaaja. 

Peppi on ollut myös Uudenmaan piirijoukkueen riveissä ja sulkana hattuun kaksi Helmariturnauksen voittoa, valinnat piirijoukkueeseen. Lista on pitkä ja vakuuttava.

Kirsikkana kakun päällä Pepillä maajoukkuekutsut useamman kerran 04-syntyneiden mukana.

Tervetuloa Peppi Tikkurilaan!

Uusi mallisto

Uusi vaatemallisto julkaistu! TiPS on julkaissut kaksi uutta edustustuotetta: hupparin ja T-paidan! Nämä sopivat erinomaisesti joukkueiden pelaajille ja toimihenkilöille sekä faneille. Nyt kannattaa hyödyntää Black

Lue lisää »

Pikkujoulut

Tikkurilan Palloseuran pikkujoulut 2023 Tikkurilan Palloseura järjestää jäsenilleen pikkujoulut Puistokulmassa!🎄 Pikkujoulut toimivat samalla kauden päättäreinä, sillä tilaisuudessa palkitaan seuran ja joukkueiden tsemppareita sekä parhaita pelaajia.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​