Peppi Pisilä Tikkurilaan!

Pepillä on tilastoidusti yli 1000 pelattua ottelua Nurmijärven Jalkapalloseuran paidassa. Hän siirtyi kaudelle 2020 suoraan C-junioreista naisten rinkiin, ja samalla laitapuolustajasta hyökkääjäksi. Peppi ehti pelata vuoden naisten Ykkösessä, teki viimeiseen kuuteen peliin neljä maalia. Tämä vakuutti.

Junioreissa Peppi voitti viisi kertaa Etelä-Länsi-Liigan. Sai Palloliiton I-tason lopputurnauksista kultaa (2018), hopeaa (2019) ja pronssia (2017). Meriittilistalla on viisi Stadi Cup voittoa ja kolme kertaa valittu ikäluokan pelaajaksi. Lisäksi Helsinki Cup voittaja 2019 ja TB-finaalin paras pelaaja.

Peppi on ollut myös Uudenmaan piirijoukkueen riveissä ja sulkana hattuun kaksi Helmariturnauksen voittoa, valinnat piirijoukkueeseen. Lista on pitkä ja vakuuttava.

Kirsikkana kakun päällä Pepillä maajoukkuekutsut useamman kerran 04-syntyneiden mukana.

Tervetuloa Peppi Tikkurilaan!

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä