Peppi Pisilä Tikkurilaan!

Pepillä on tilastoidusti yli 1000 pelattua ottelua Nurmijärven Jalkapalloseuran paidassa. Hän siirtyi kaudelle 2020 suoraan C-junioreista naisten rinkiin, ja samalla laitapuolustajasta hyökkääjäksi. Peppi ehti pelata vuoden naisten Ykkösessä, teki viimeiseen kuuteen peliin neljä maalia. Tämä vakuutti.

Junioreissa Peppi voitti viisi kertaa Etelä-Länsi-Liigan. Sai Palloliiton I-tason lopputurnauksista kultaa (2018), hopeaa (2019) ja pronssia (2017). Meriittilistalla on viisi Stadi Cup voittoa ja kolme kertaa valittu ikäluokan pelaajaksi. Lisäksi Helsinki Cup voittaja 2019 ja TB-finaalin paras pelaaja.

Peppi on ollut myös Uudenmaan piirijoukkueen riveissä ja sulkana hattuun kaksi Helmariturnauksen voittoa, valinnat piirijoukkueeseen. Lista on pitkä ja vakuuttava.

Kirsikkana kakun päällä Pepillä maajoukkuekutsut useamman kerran 04-syntyneiden mukana.

Tervetuloa Peppi Tikkurilaan!

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.