Jenni Huttunen jatkosopimukseen

Jenni Huttunen jatkaa Tikkurilassa. Huttunen pelasi päättyneellä kaudella ensimmäistä aikuisten sarjakauttaan ja pääsi kolmesti heiluttamaan maaliverkkoja. Hän kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

Huttusen käsialaa oli kauden tunteikkain maali lisäajalla TiPS:n pelatessa vajaalla KuPS:a vastaan. Ottelussa pelattiin jo 96. minuuttia,  kun Jenni iski kovan prässin KuPS-puolustajiin ja riisti pallon. Jenni kiersi kylmäpäisesti maalivahdin ja viimeisteli joukkueelleen voittomaalin.

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.