6-8 vuotiaiden tyttöjen starttikurssi jatkuu!

Tikkurilan Palloseura järjestää 6-8 -vuotiaiden tyttöjen ilmaisen futis-starttikurssin marras-joulukuussa. Tervetuloa mukaan!

Valmentajana Topias Tiainen, topias.tiainen@tips.fi, 0400213457
Harjoitukset 1.11.2020 alkaen. Mukaan voit hypätä kesken kauden. Viimeiset harjoitukset 20.12.2020.
sunnuntaisin klo 12-13.00, paikka: Hiekkaharjun koulu, Aktia kenttä.

Toimintaan kuuluu erilaisia futisleikkejä, jalkapallon perusteita ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla, monenlaisten leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita. Futis -starttikurssi on pelaajan ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

Toimintaa rahoitetaan OKM Let’s Go Girls -hankeen avulla.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen::

Let’s Go Girls hanketyöntekijä
Topias Tiainen
topias.tiainen@tips.fi

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä