6-8 vuotiaiden tyttöjen starttikurssi jatkuu!

Tikkurilan Palloseura järjestää 6-8 -vuotiaiden tyttöjen ilmaisen futis-starttikurssin marras-joulukuussa. Tervetuloa mukaan!

Valmentajana Topias Tiainen, topias.tiainen@tips.fi, 0400213457
Harjoitukset 1.11.2020 alkaen. Mukaan voit hypätä kesken kauden. Viimeiset harjoitukset 20.12.2020.
sunnuntaisin klo 12-13.00, paikka: Hiekkaharjun koulu, Aktia kenttä.

Toimintaan kuuluu erilaisia futisleikkejä, jalkapallon perusteita ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla, monenlaisten leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita. Futis -starttikurssi on pelaajan ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

Toimintaa rahoitetaan OKM Let’s Go Girls -hankeen avulla.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen::

Let’s Go Girls hanketyöntekijä
Topias Tiainen
topias.tiainen@tips.fi

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.