Mestaruustaisto huipentuu sunnuntain päätöskierroksella

(Artikkelikuva: Kalevih17)

 

Kansallisen Liigan mestari kruunataan sunnuntain päätteeksi, mutta epäselvää on vielä kumpi tittelin vie nimiinsä, TiPS vai Åland United.

Pelin henki on sunnuntaina selvä. Mikäli Åland jää pisteittä omassa ottelussaan Hongan vieraana Espoossa ja TiPS puolestaan nappaa edes yhden pisteen KuPS:ilta, kruunataan vihreävalkoiset mestariksi. Mikäli Åland puolestaan pelaisi Hongan kanssa tasan, velvottaisi se TiPS:ltä pelkästään voittoa. Mikäli Åland puolestaan voittaa oman ottelunsa, tulee TiPS:n kaataa KuPS runsasmaalisesti, kun mestaruustaistojoukkueiden maaliero on tällä hetkellä Ålandilla +23 ja TiPS:llä +18, eli eroa on viiden maalin verran. 

TiPS lähtee sunnuntain Kuopion reissulle todella vahvassa vireessä. Edellisellä kierroksella vihreävalkoiset kaatoivat unohtumattomassa sumuottelussa HJK:n Myyrmäessä lukemin 3-0. TiPS:n hirmuvireestä kertoo myöskin se, että joukkue on viimeisestä seitsemästä pelaamastaan ottelustaan napannut kuusi voittoa sekä pelannut yhden tasapelin. Päävalmentaja Miettisen suojatit ovat varsinkin kahdessa edellisessä ottelussaan pelanneet näyttävää jalkapalloa, pitäen kontrollin lähestulkoon läpi ottelun itsellään ja luoden tasaiseen tahtiin erinomaisia hyökkäyksiä. Tätä samaa tullaan tarvitsemaan myös sunnuntaina, sillä vastassa on pronssimitaleista taistoa käyvä KuPS, joka vielä sunnuntain kierrokselle lähdettäessä pitää hallussaan sarjan kolmatta sijaa. 

KuPS lähtee isännöimään sunnuntain jännitysnäytelmää kirvelevä 3-0 tappio niskassaan, kun se kärsi edellisellä kierroksella 3-0 tappion Åland Unitedille. Eniten maaleja koko Kansallisessa Liigassa tehnyt kuopiolaisryhmä nappasi ennen Åland-tappiota seitsemästä ottelustaan niin ikään kuusi voittoa. TiPS ja KuPS kohtasivat toisensa 8.8 Tikkurilan urheilupuistossa, jolloin tikkurilalaiset veivät pisteet nimiinsä lukemin 2-1, todella tasaisen ja viihdyttävän ottelun päätteeksi. Kuopiolaisten tehokkain pelaaja on tällä kaudella ollut Gentjana Rochi, joka on paukuttanut 16 ottelussa hurjat 16 täysosumaa, jolla maalitykki pitää hallussaan maalipörssin ykkössijaa. 

Kaikki ratkeaa sunnuntaina. Kaikki on vielä täysin auki. Tätä kierrosta sinä et halua missata. Kruunataanko TiPS kauden 2020 Kansallisen Liigan mestariksi? Se selviää tulevana sunnuntaina, klo 14.00 alkaen. 

Kansallisen Liigan viimeinen ottelukierros, KuPS – TiPS, sunnuntaina 8.11 klo 14, Kuopion Keskuskentällä. Mikäli et pääse paikan päälle kannustamaan, ottelu nähtävissä tuttuun tyyliin Ruutu + palvelun kautta. KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​