Tikkurilan Palloseura järjestää tyttöjen maksuttoman futiksen starttikurssin marras-joulukuussa 2020. Kurssin jälkeen innokkaimmat voivat jäädä mukaan toimintaan. 1.1.2021 aloitetaan ko. ikäluokkien joukkuetoiminta. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Topias Tiainen, 040-0213457, topias.tiainen@tips.fi . Voit tulla myös suoraan kentälle tutustumaan. Tervetuloa kokeilemaan!

STARTTIKURSSIN VUOROT

Maanantaisin 17.00-18.00
Torstaisin 17.00-18.00

Haemme laajenevaan joukkoomme uusia innokkaita tyttöfutareita! Tavoitteenamme on sytyttää kipinä jalkapalloon innostavien ja monipuolisten futisleikkien ja pelien avulla. Kaikki jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleita, ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Harjoittelemme loistavissa olosuhteissa sekä kesällä että talvella, Tikkurilan urheilupuistossa, seuran omalla Aktia kentällä ja jalkapallohallissa. Osallistumme kauden mittaan useisiin turnauksiin ja peli-iltoihin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

PAIKKA
Tikkurilan urheilupuiston kuplahalli

HINTA
Maksuton

PUKEUTUMINEN JA VARUSTEET:
Liikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo.

VALMENTAJA
Valmentajana starttikurssilla on Topias Tiainen, 040-0213457, topias.tiainen@tips.fi

Toiminnan rahoittaa OKM Lets go Girls -hanke.

 

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​