Suvihelmi Oksanen Tikkurilaan!

Suvihelmi Oksanen sopimukseen Tikkurilan Palloseuran kanssa kaudesta 2021. HFA Märskystä siirtyvä Suvihelmi kommentoi tuloaan seuraavasti:

Tipsissä on minun kaltaiselleni nuorelle tavoitteeliselle pelaajalle paras ympäristö ja parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Treenit ovat kova tempoisia ja vaatimustaso on korkein. Joukkue on täynnä taitavia ja motivoituneita pelaajia sekä valmentajia. Kilpailu peliajasta tulee olemaan varmasti kovaa ja sehän tekee joukkueesta aina paremman. Ensi kaudella haluan kehittää itseäni pelaajana joka osa-alueella ja auttaa joukkuetta kaikissa ensi kauden tavoitteissa. Odotan innolla ensi kautta!

Tervetuloa Tikkurilaan!

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​