Suvihelmi Oksanen Tikkurilaan!

Suvihelmi Oksanen sopimukseen Tikkurilan Palloseuran kanssa kaudesta 2021. HFA Märskystä siirtyvä Suvihelmi kommentoi tuloaan seuraavasti:

Tipsissä on minun kaltaiselleni nuorelle tavoitteeliselle pelaajalle paras ympäristö ja parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Treenit ovat kova tempoisia ja vaatimustaso on korkein. Joukkue on täynnä taitavia ja motivoituneita pelaajia sekä valmentajia. Kilpailu peliajasta tulee olemaan varmasti kovaa ja sehän tekee joukkueesta aina paremman. Ensi kaudella haluan kehittää itseäni pelaajana joka osa-alueella ja auttaa joukkuetta kaikissa ensi kauden tavoitteissa. Odotan innolla ensi kautta!

Tervetuloa Tikkurilaan!

Tikkurila BearIT Cup 2021

Tikkurila BearIT Cup tulee jälleen! Viime vuonna jopa 100 joukkuetta kerännyt turnaus pelataan tulevana keväänä Tikkurilan Urheilupuistossa 24.4.-25.4.2021. Turnaus on suunnattu seuraaville ikäluokille:  Pojat 2014-2015,

Lue lisää »

Kauden 2020 palkitut

Tikkurilan Palloseura palkitsee perinteisesti menneen kauden menestyneet sekä esimerkilliset pelaajat sekä toimijat. Jokaisesta joukkueesta palkitaan vuoden junioripelaaja sekä fair play pelaaja. Palkintojen luovutus tapahtuu tänä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​