Suvihelmi Oksanen Tikkurilaan!

Suvihelmi Oksanen sopimukseen Tikkurilan Palloseuran kanssa kaudesta 2021. HFA Märskystä siirtyvä Suvihelmi kommentoi tuloaan seuraavasti:

Tipsissä on minun kaltaiselleni nuorelle tavoitteeliselle pelaajalle paras ympäristö ja parhaat mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Treenit ovat kova tempoisia ja vaatimustaso on korkein. Joukkue on täynnä taitavia ja motivoituneita pelaajia sekä valmentajia. Kilpailu peliajasta tulee olemaan varmasti kovaa ja sehän tekee joukkueesta aina paremman. Ensi kaudella haluan kehittää itseäni pelaajana joka osa-alueella ja auttaa joukkuetta kaikissa ensi kauden tavoitteissa. Odotan innolla ensi kautta!

Tervetuloa Tikkurilaan!

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu