TiPS U5-U8 toiminta 2021

Tikkurilan Palloseura panostaa entisestään alkupään junioritoimintaan. Toiminnan muutoksilla pyrimme tavoittamaan entistä vahvemman pohjan ja luomaan kaikille mahdollisuuden löytää sisäinen futaaja, turvallisessa ympäristössä, omalla tasollaan aina huipulle asti. Toiminnan muutoksen johdosta tulevien joukkueiden vanhempaininfot pidetään marraskuussa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:

TiPS U5-U8 toiminnasta vastaa valmennuspäällikkö Juha Kiviharju, juha.kiviharju@tips.fi, 050 346 5240


UUDET PELAAJAT

Tervetuloa kaikki uudet pelaajat mukaan!

 • POJAT 2013, 2014, 2015 -syntyneet
 • TYTÖT 2013, 2014, 2015 -syntyneet

Meille jokainen pelaaja on tärkeä ja takaamme kaikille pelaajille erinomaisen valmennuksen. Osaava ja koulutettu valmentajatiimi toteuttaa seuran valmennuslinjan mukaista toimintaa Smartfootball metodin mukaisesti.


MUUTOKSIA

 • Kaikissa U6-U8 joukkueissa tulee olla joukkueenjohtaja ja hänen hänen roolinsa joukkueen toiminnassa tulee olemaan merkittävä.
 • Valmennustiimejä tulee täydentää innokkailla isä- ja äitivalmentajilla, jotta saamme valmennukselle lisäkäsiä harjoituksiin ja ottelutapahtumiin. Osaamisen mukaan jaetaan vastuuta.
 • Pyrimme antamaan erilaisia vapaaehtoistehtäviä vanhemmille mm. huoltajan tehtävät, taloudenhoitaja, tiedotus ja some, ottelujärjestelyt, talkootyöt. Kaikki toimivan joukkueen tärkeitä tehtäviä.
 • Pidämme vanhempaininfoja kaksi kertaa kaudessa (kevät ja syksy). Paikalla on aina myös  seuratyöntekijä, valmennuspäällikkö ja valmentajat.
 • Joukkueen talkoilla ja varainhankinnalla mahdollistetaan joukkueen valitsema lisätoiminta (mm. Joukkueen omat juhlat, oheistoiminta jne.)

JOUKKUEEN TOIMINTAMAKSUT

Maksut perustuvat perustoiminnasta syntyneisiin kuluihin. Ei muutoksia edelliseen kauteen.

U6-U8 -joukkueet

1.11. alkaen POJAT 2013, 2014, 2015 -syntyneet, TYTÖT 2013, 2014, 2015 -syntyneet.
Hinta: 50 euroa/ kk
Sisältää: seuravalmennus, olosuhteet, lisenssit (sis. kortteli- /pelipassi ja vakuutukset), talvisarjat, kevätturnaukset 2x, kesäsarjat, syysturnaukset 2x.

U5-joukkue

Toiminta alkaa aina keväällä (POJAT 2016 ja TYTÖT 2016 -syntyneet aloittavat 2021), ja 1.11. alkaen siirtyvät U6 joukkueeksi.
Hinta: 30 euroa/ kk, ei seuran kausimaksua.
Sisältää: seuravalmennus, olosuhteet, lisenssit (sis. korttelipassi ja vakuutukset), kesäsarjat, syysturnaukset 1x.


LAADUKAS OPPIMISYMPÄRISTÖ

 • Pelaajien kehitys tulee aina olla tavoitteellisessa. Positiivinen ympäristö on toiminnan keskiössä.
 • Joukkueiden kauden valmennuksen suunnittelu ja toteutus on seuran linjojen mukainen (valmennussuunnitelmat, ikäluokka -mallin mukainen toiminta).

VALMENNUSLINJA JA SMARTFOOTBALL

 • Valmennuslinja näkyy jokapäiväisessä valmennustoiminnassa. Pelaajan laadukas arki on keskiössä.
 • Urheilukasvatuksen linjaukset ja työkalut niiden toteuttamiseen ovat kaikkien tasojen käytössä.
 • Valmennusmenetelmä on koko seuran valmennustoiminnan perusta; pelaajien tavoitteiden mukainen kehitys on toiminnan keskiössä. Seuran valmennus nojaa vahvasti seuran valmennuslinjaan. Valmennusmetodin ja -linjan koulutukset toteutetaan suunnitelmallisesti.

URHEILIJAKSI OPETTAMINEN JA KASVAMINEN

 • Jokainen joukkuetapahtuma vie kannustavasti, päämäärätietoisesti ja iänmukaisesti kohti uutta osaamista. TiPS rakentaa kasvuympäristön, missä jokainen tavoittelee omaa huippuaan.
 • Kokonaisvaltaisuuden ymmärtäminen mm. ravinto, lepo, terveys.KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​