(Artikkelikuva: Kalevih17)

 

TiPS:n kauden viimeinen kotiottelu Kansallisessa Liigassa pelataan perjantaina poikkeuksellisesti Myyrmäen jalkapallostadionilla. Vieraaksi saapuu Töölöstä HJK, joka taistelee yhä pronssimitaleista KuPS:in ja FC Hongan kanssa.

 

Kansallista Liigaa on jäljellä kaksi ottelukierrosta, viikonlopun kierrokselle lähdettäessä. Asetelmat viimeiselle kahdelle kierrokselle ovat jalkapalloromantikkoja lainaten vähintäänkin jännittävän kutkuttavat. Sarjataulukon toisella sijalla, tasapisteissä kärkijoukkue Åland Unitedin (parempi maaliero) kanssa majaileva TiPS lähtee perjantain kotiotteluun kovassa vireessä. Viisi viimeisintä ottelua ovat tuottaneet viisi voittoa, viimeisin kokonaan pisteittä jääminen TiPS:n osalta sattui elokuun loppupuolella, kun se kärsi juurikin Åland Unitedille 0-3 kotitappion. Paremman maalieronsa turvin kärkipaikkaa hallussaan pitävä Åland kohtaa omassa viikonlopun kierrokse ottelussaan sarjakolmosen KuPS:in, jolla on myös niin ikään mahdollisuudet nousta vielä aina mestaruuteen asti. Kuopiolaisilla pisteitä on kasassa 32, kun TiPS:llä ja Åland Unitedilla niitä on 37.

 

Perjantain vierasjoukkue HJK, lähtee viikonlopun kierrokselle karvas tappio niskassaan, kun se kärsi edellisellä kierroksella 2-0 tappion FC Hongalle. Edellisen kierroksen tappiota edelsi HJK:lla kuitenkin vahva tuloksellinen jakso, kun se kaatoi syyskuun puolessa välissä mm. sarjakärki Åland Unitedin kotonaan lukemin 1-0. HJK menetti Honka-tappionsa myötä mahdollisuuden taistella Kansallisen Liigan mestaruudesta, mutta kolmannelle sijalle sillä on yhä saumat. HJK:n pistesarake näyttää perjantain kierrokselle lähdettäessä lukemaa 30, eli se on kahden pisteen verran perässä kolmannella sijalla majailevaa Kuopion Palloseuraa.

 

Perjantaina pelataan mestaruuskamppailun sekä pronssikamppailun nähden todella valtavista pisteistä. Edellisen kerran TiPS ja HJK kohtasivat toisensa elokuun puolessa välissä Töölössä pelatussa ottelussa, jolloin pisteet jaettiin tasan maalittoman tasapelin jälkeen. Tuolloin kumpikin joukkue taisteli läpi 90 minuuttia, esittäen vahvaa puolustuspeliä, luoden kuitenkin hyviä maalipaikkoja tasaiseen tahtiin. Perjantain kamppailusta onkin siis odotettavissa vähintääkin samantasoinen, ellei jopa kovempi taistelu elintärkeistä sarjapisteistä.

 

TiPS – HJK, perjantaina 31.10, Myyrmäen jalkapallostadionilla klo 18.00. YLE sekä Ruutu + näyttävät ottelun suorana. Muistathan, että edellytämme tapahtuman aikana kasvomaskin käyttöä. Suosittelemme pitämään myös turvavälit kunnossa ottelua seuratessa. Huomioithan myös, että jos tunnet itsesi vähäänkään sairaaksi, niin ottelutapahtumaan ei silloin ole tulemista.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​