Ilona Anttonen vihreäpaitoihin!

U19 maajoukkueleirille vastikään osallistunut erittäin lupaava Ilona Anttonen siirtyy Tikkurilan Palloseuraan HFA Märskystä.

Tulevaisuuden askeleista Ilona kommentoi seuraavasti: ”Tulen Tipsiin todella innoissani. Uskon, että tämä on kehittymiseni kannalta tässä kohtaa paras ratkaisu. Joukkue on täynnä motivoituneita ja taitavia pelaajia ja valmennus erittäin laadukas, joten päätös siirtymisestä oli lopulta helppo. Pidän siitä, että vaatimustaso on korkealla, koska se vie sekä minua pelaajana että koko joukkuetta parhaiten eteenpäin. Loppukauden tavoitteena on päästä sisään joukkueeseen ja pelitapaan. Ensi kauden tavoitteena on tehdä paljon töitä oman kehittymisen ja joukkueen menestymisen eteen.”

Tervetuloa Tikkurilaan!

4.9.2020 https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u19-tytot-nimetty-syyskuun-leirille

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu