Neea Hassinen jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja Neea Hassinen sopimukseen kaudesta 2021. ”Loppukauteen erittäin odottavaisella ja positiivisella fiiliksellä. Mahtava päästä pelaamaan kauden tärkeimpiä pelejä ja taistelemaan voitosta. Toivottavasti saadaan joukkueen työmäärällä ja loistavalla asenteella se kirkkain mitalli.”

Tulevaa kautta Neea odottaa innolla, ”Tuleva kausi on uusi madollisuus mennä pelaaja ja joukkueena eteenpäin ja saavuttaa entistä enemmän. Innolla odotan vieläkin kovempia treenejä ja peleja.”

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä