Neea Hassinen jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja Neea Hassinen sopimukseen kaudesta 2021. ”Loppukauteen erittäin odottavaisella ja positiivisella fiiliksellä. Mahtava päästä pelaamaan kauden tärkeimpiä pelejä ja taistelemaan voitosta. Toivottavasti saadaan joukkueen työmäärällä ja loistavalla asenteella se kirkkain mitalli.”

Tulevaa kautta Neea odottaa innolla, ”Tuleva kausi on uusi madollisuus mennä pelaaja ja joukkueena eteenpäin ja saavuttaa entistä enemmän. Innolla odotan vieläkin kovempia treenejä ja peleja.”

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu