Ayoze Mentado Tikkurilaan Veikkausliigajoukkue FC Hongasta, missä hän on toiminut maalivahtivalmentajana kaudesta 2017 lähtien. Tikkurilassa Ayozen vastuulla tulee olemaan Naisten Liigajoukkueen maalivahtivalmennus, ja seuran juniorimaalivahtien valmentaminen.

”Aivan uskomattoman hienoa saada näin kovan luokan ammattilainen Tikkurilaan. Ayozen siirtymisellä tulee olemaan vaikutusta koko seuran maalivahtitoimintaan ja tekee seurasta varmasti kiinnostavan myös muiden talenttitason maalivahtien näkökulmasta. Hyvällä tiellä ollaan, ja seuran taso nousee askel askeleelta.” TiPS toiminnanjohtaja Tapio Rostedt kertoo.

Tervetuloa Tikkurilaan Ayoze!

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​