Ayoze Mentado Tikkurilan Palloseuran maalivahtivalmentajaksi

Ayoze Mentado Tikkurilaan Veikkausliigajoukkue FC Hongasta, missä hän on toiminut maalivahtivalmentajana kaudesta 2017 lähtien. Tikkurilassa Ayozen vastuulla tulee olemaan Naisten Liigajoukkueen maalivahtivalmennus, ja seuran juniorimaalivahtien valmentaminen.

”Aivan uskomattoman hienoa saada näin kovan luokan ammattilainen Tikkurilaan. Ayozen siirtymisellä tulee olemaan vaikutusta koko seuran maalivahtitoimintaan ja tekee seurasta varmasti kiinnostavan myös muiden talenttitason maalivahtien näkökulmasta. Hyvällä tiellä ollaan, ja seuran taso nousee askel askeleelta.” TiPS toiminnanjohtaja Tapio Rostedt kertoo.

Tervetuloa Tikkurilaan Ayoze!

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu