TiPS matkustaa lauantaina TPS:n vieraaksi elintärkeään vierasotteluun

(Artikkelikuva: Kalevih17)

 

Kansallisen Liigan kolmanneksi viimeinen ottelukierros tarjoaa huippujännittäviä otteluita mestaruustaiston kannalta. Åland United ja TiPS jakavat sarjan kärkipaikkaa 34 pisteellään, lauantain kierrokselle lähdettäessä. Maalieron turvin piikkipaikalla majaileva Åland kohtaa omassa ottelussaan kotonaan PK-35 Vantaan.

 

TiPS lähtee lauantain kierrokselle neljän ottelun voittoputkessa. Edellisellä niin ikään elintärkeällä kierroksella se nousi tasapisteisiin ahvenanmaalaisten kanssa sarjan kärkipaikalle voitettuaan JyPK:in Tikkurilan Urheilupuistossa lukemin 1-0. TiPS ja TPS kohtasivat toisensa heinäkuun loppupuolella liigan osalta, jolloin TiPS nappasi täyden pistepotin tiukan kamppailun jälkeen, 1-0 lukemin.

 

Lauantain kotijoukkue TPS, pelaa myös todella tärkeistä pisteistä lauantain kierroksella, kun se taistelee kynsin ja hampain sarjapaikastaan. TPS:n vaikea kausi kokonaisuudessaan on tuottanut 15 pelatusta ottelusta vain seitsemän pistettä, jolla turkulaiset sijoittuvat tällä hetkellä Kansallisen Liigan viimeiseksi. Piste-ero sijoille 9 ja 8 on kuitenkin vain kolme pistettä, joten mustavalkoiset tulevat varmasti taistelemaan jokaisesta hetkestä pisteiden kannalta päätösvihellykseen saakka. TPS lähtee isännöimään lauantain ottelua kukistettuaan edellisellä kierroksella vakuuttavan esityksen päätteeksi Ilveksen luvuin 2-4.

 

Kansallisen Liigan ottelukierros nro 16, TPS – TiPS, lauantaina 17.10 Turun Urheilupuiston yläkentällä, klo 14.00 alkaen. Ottelun näet tuttuun tyyliin suorana Ruutu + palvelun kautta.

Sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020

Tikkurilan Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020 Peltolan koululla, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: Sääntömääräiset asiat, kevätkokouksesta syyskokoukselle esitetty tekonurmen kehityshanke sekä muut asiat. Tervetuloa! TiPS

Lue lisää »

Tyttöjen ilmainen futis-starttikurssi

Tikkurilan Palloseura järjestää 6-8 -vuotiaiden tyttöjen ilmaisen futis-starttikurssin marras-joulukuussa. Tervetuloa mukaan! Valmentajana Topias Tiainen, topias.tiainen@tips.fi, 0400213457 Harjoitukset 1.11.2020 alkaen. Mukaan voit hypätä kesken kauden. sunnuntaisin

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​