(Artikkelikuva: Kalevih17)

 

Kansallisen Liigan kolmanneksi viimeinen ottelukierros tarjoaa huippujännittäviä otteluita mestaruustaiston kannalta. Åland United ja TiPS jakavat sarjan kärkipaikkaa 34 pisteellään, lauantain kierrokselle lähdettäessä. Maalieron turvin piikkipaikalla majaileva Åland kohtaa omassa ottelussaan kotonaan PK-35 Vantaan.

 

TiPS lähtee lauantain kierrokselle neljän ottelun voittoputkessa. Edellisellä niin ikään elintärkeällä kierroksella se nousi tasapisteisiin ahvenanmaalaisten kanssa sarjan kärkipaikalle voitettuaan JyPK:in Tikkurilan Urheilupuistossa lukemin 1-0. TiPS ja TPS kohtasivat toisensa heinäkuun loppupuolella liigan osalta, jolloin TiPS nappasi täyden pistepotin tiukan kamppailun jälkeen, 1-0 lukemin.

 

Lauantain kotijoukkue TPS, pelaa myös todella tärkeistä pisteistä lauantain kierroksella, kun se taistelee kynsin ja hampain sarjapaikastaan. TPS:n vaikea kausi kokonaisuudessaan on tuottanut 15 pelatusta ottelusta vain seitsemän pistettä, jolla turkulaiset sijoittuvat tällä hetkellä Kansallisen Liigan viimeiseksi. Piste-ero sijoille 9 ja 8 on kuitenkin vain kolme pistettä, joten mustavalkoiset tulevat varmasti taistelemaan jokaisesta hetkestä pisteiden kannalta päätösvihellykseen saakka. TPS lähtee isännöimään lauantain ottelua kukistettuaan edellisellä kierroksella vakuuttavan esityksen päätteeksi Ilveksen luvuin 2-4.

 

Kansallisen Liigan ottelukierros nro 16, TPS – TiPS, lauantaina 17.10 Turun Urheilupuiston yläkentällä, klo 14.00 alkaen. Ottelun näet tuttuun tyyliin suorana Ruutu + palvelun kautta.

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​