Anna Nurmelle jatkosopimus Tikkurilan Palloseuraan

Anna Nurmi jatkaa vihreäpaidoissa myös seuraavalla kaudella. Kuluneella kaudella vahvoja peliesityksiä näyttänyt Anna kiteyttää loppukautta seuraavasti.

”Loppukausi tulee olemaan tiukka ja jokaisessa pelissä on jaossa tärkeät pisteet. Olemme pelanneet hyvin joukkueena ja onnistuessamme meillä on hyvät mahdollisuudet mestaruuteen.”

Pelikentillä vakuuttavasti läpi kauden esittäytyneestä joukkueesta ja sen tulevaisuudesta kysyttäessä Anna on luottavaisin mielin.

”Olen viihtynyt Tipsissä erittäin hyvin ja lähdenkin ensi kauteen hyvillä fiiliksillä. On mahtavaa saada jatkaa joukkueessa, jossa on ympärillä motivoituneet pelaajat ja valmentajat. Omat tavoitteeni ensi kaudelle ovat korkeat ja uskon, että tulemme taistelemaan silloin mestaruudesta entistäkin vahvempina.”

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu