Anna Nurmelle jatkosopimus Tikkurilan Palloseuraan

Anna Nurmi jatkaa vihreäpaidoissa myös seuraavalla kaudella. Kuluneella kaudella vahvoja peliesityksiä näyttänyt Anna kiteyttää loppukautta seuraavasti.

”Loppukausi tulee olemaan tiukka ja jokaisessa pelissä on jaossa tärkeät pisteet. Olemme pelanneet hyvin joukkueena ja onnistuessamme meillä on hyvät mahdollisuudet mestaruuteen.”

Pelikentillä vakuuttavasti läpi kauden esittäytyneestä joukkueesta ja sen tulevaisuudesta kysyttäessä Anna on luottavaisin mielin.

”Olen viihtynyt Tipsissä erittäin hyvin ja lähdenkin ensi kauteen hyvillä fiiliksillä. On mahtavaa saada jatkaa joukkueessa, jossa on ympärillä motivoituneet pelaajat ja valmentajat. Omat tavoitteeni ensi kaudelle ovat korkeat ja uskon, että tulemme taistelemaan silloin mestaruudesta entistäkin vahvempina.”

 

Sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020

Tikkurilan Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020 Peltolan koululla, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: Sääntömääräiset asiat, kevätkokouksesta syyskokoukselle esitetty tekonurmen kehityshanke sekä muut asiat. Tervetuloa! TiPS

Lue lisää »

Tyttöjen ilmainen futis-starttikurssi

Tikkurilan Palloseura järjestää 6-8 -vuotiaiden tyttöjen ilmaisen futis-starttikurssin marras-joulukuussa. Tervetuloa mukaan! Valmentajana Topias Tiainen, topias.tiainen@tips.fi, 0400213457 Harjoitukset 1.11.2020 alkaen. Mukaan voit hypätä kesken kauden. sunnuntaisin

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​