Anna Nurmelle jatkosopimus Tikkurilan Palloseuraan

Anna Nurmi jatkaa vihreäpaidoissa myös seuraavalla kaudella. Kuluneella kaudella vahvoja peliesityksiä näyttänyt Anna kiteyttää loppukautta seuraavasti.

”Loppukausi tulee olemaan tiukka ja jokaisessa pelissä on jaossa tärkeät pisteet. Olemme pelanneet hyvin joukkueena ja onnistuessamme meillä on hyvät mahdollisuudet mestaruuteen.”

Pelikentillä vakuuttavasti läpi kauden esittäytyneestä joukkueesta ja sen tulevaisuudesta kysyttäessä Anna on luottavaisin mielin.

”Olen viihtynyt Tipsissä erittäin hyvin ja lähdenkin ensi kauteen hyvillä fiiliksillä. On mahtavaa saada jatkaa joukkueessa, jossa on ympärillä motivoituneet pelaajat ja valmentajat. Omat tavoitteeni ensi kaudelle ovat korkeat ja uskon, että tulemme taistelemaan silloin mestaruudesta entistäkin vahvempina.”

 

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​