(Artikkelikuva: Kalevih17)

 

Kansallista Liigaa ei viikonloppuna pelata, mutta sen sijaan Kansallisen Liigan kärkikamppailun taistelupari kohtaavat toisensa naisten Suomen Cupin finaalissa, kun TiPS ja Åland United taistelevat Cupin mestaruudesta sekä 20 000 euron rahapalkinnosta. Ottelu pelataan Myyrmäen jalkapallostadionilla, klo 13 alkaen.

Läpi kauden Kansallisen Liigan kärkipaikasta keskenään taistelleet TiPS ja Åland United ovat kohdanneet toisensa kuluneella kaudella liigan osalta kahdesti. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin, kun taas toisen taiston vei Åland nimiinsä luvuin 0-3.

TiPS ja Åland United lähtevät samoista asetelmista sunnuntain finaaliin, kun kumpikin joukkue metsästää seurahistoriansa ensimmäistä Cup-voittoa. Ålandilla tähän oli sauma jo viime kaudella, kun se ylsi niin ikään Suomen Cupin finaaliin asti, mutta taipui lopulta HJK:lle Töölössä luvuin 1-0. TiPS:n matka viime kauden Cupissa päättyi puolestaan puolivälierissä, juurikin Åland Unitedia vastaan. Tuolloin ottelu pelattiin niin ikään Myyrmäessä, sisähallin puolella, jolloin ahvenanmaalaiset onnistuivat kukistamaan tikkurilalaiset luvuin 2-3.

TiPS lähtee sunnuntain finaaliin vahvan ottelujakson jälkeen Kansallisen Liigan puolelta. Edelliset kolme ottelua ovat päättyneet vihreävalkoisten voittoihin, viimeisimpänä vakuuttava 6-1 voitto Vantaan Derbystä PK-35 Vantaata vastaan. Vaikkakin kyseessä on jälleen kerran isojen panosten ottelu, TiPSn:n valmistautuminen ei ole ollut normaalista poikkeavaa.

-Emme ole tehneet muutoksia valmistautumisen suhteen. Olemme kuitenkin pyrkineet pitämään treenit hieman normaalia lyhyempänä, kommentoi päävalmentaja Miettinen.

-Uskon että finaalista tulee kova taistelu myös fyysisesti. Ehkä hieman tunnustelua aikaisin, mutta jomman kumman joukkueen onnistuessa maalinteossa, peli saattaa saada erilaisen luonteen, päättää Miettinen.

Naisten Suomen Cupin finaali, TiPS – Åland United, sunnuntaina 4.10 Myyrmäen jalkapallostadionilla, klo 13 alkaen. Muistathan, että tapahtuma-alueella ei lipunmyyntiä ole, vaan liput tulee hankkia ennakkoon osoitteesta lippu.fi. Nelonen ja Ruutu + näyttävät ottelun suorana lähetyksenä.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​