Emmi Siren ja Oona Siren jatkosopimuksiin TiPS:n kanssa

Kaksossiskot Emmi ja Oona Siren sekä TiPS ovat solmineet sopimukset pelaajien jatkosta vihreävalkoisessa paidassa myös ensi kaudella.

 

19-vuotiaat kaksossiskot ovat olleet tällä kaudella kantava voimavara vahvasti läpi kauden esiintyneelle naisten joukkueelle. Vastikään myös U23-maajoukkuetta Eerikkilän leirillä edustaneet siskokset kommentoivat jatkosopimuksiaan itse seuraavasti:

 

Oona: 

-Loppukauden pelejä odotan todella innolla. Sarja on todella tiukka ja jokaisella pelillä on todella iso merkitys, joka tuo paljon lisää loppukauden peleihin. On myös upeaa päästä pelaamaan cupin finaalissa, jonka tietenkin haluamme voittaa. Ensi kauteen lähden hyvillä mielin ja odotukseni myös tulevasta kaudesta ovat korkealla. On hienoa saada jatkaa tässä joukkueessa mahtavien pelaajien ja valmennuksen kanssa.

 

Emmi:

-Loppukaudesta tulee jännittävä sillä sarja on tasainen ja panokset ovat kovat. Olemme osoittaneet että pystymme pelata hyvin joukkueena ja jos onnistumme siinä loppukaudella, mestaruus on hyvin mahdollinen. Olen innoissani myös ensi kaudesta sillä joukkueessa on hyvä ilmapiiri ja tekeminen on mennyt kokoajan eteenpäin. Uskon että ensikaudella meillä on vieläkin paremmat lähtökohdat taistella mestaruudesta.

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​