Naiset palaavat tositoimiin Kansallisessa Liigassa Vantaan Derbyn muodossa

Kansallisen Liigan loppuhuipennus täräytetään käyntiin tulevana lauantaina, kun ottelukierros nro 14 näkee päivänvalon. TiPS:llä otteluita on jäljellä kokonaisuudessaan viisi kappaletta. Lauantaina palataan tauolta todellisella herkkupalalla, kun kotiottelussa Tikkurilaan vieraaksi saapuu PK-35 Vantaa.

Sarjataulukon tilanne lauantain ottelukierrokselle lähdettäessä on vähintäänkin jännittävä. TiPS jahtaa edelleen sarjan kärkipaikkaa pitävää Åland Unitedia, johon piste-ero on vain kolme pistettä. Åland Unitedilla on kuitenkin yksi ottelu enemmän pelattuna, joten lauantaina tikkurilalaisilla on mahdollisuus nousta tasapisteisiin Ålandin kanssa, mikäli vihreävalkoiset onnistuvat kukistamaan PK-35 Vantaan. Åland United kärsi edellisessä 12.9 pelatussa ottelussaan 1-0 tappion HJK:lle, joka avasi saumat TiPS:lle nousta ahvenanmaalaisten kanssa tasapisteisiin tulevalla lauantain kierroksella. Kaiken kaikkiaan TiPS:llä on kasassa 28 pistettä, kun otteluita sillä on pelattuna 13. Ålandin sarake näyttää 14 pelattua ottelua ja 31 pistettä.

Lauantain vastustaja PK-35 Vantaa lähtee 14 ottelukierrokselle sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Pisteitä joukkue on kerännyt 13 pelaamassaan ottelussa 15. PK-35 Vantaa lähtee viikonlopun derbyyn kaksi tappiota niskassaan, kun se kärsi edellisillä ottelukierroksilla tappiot sekä HJK:lle, että FC Hongalle.

Edellinen Vantaan Derby Myyrmäen Stadionilla heinäkuun alkupuolella tarjosi katsojille viihdyttävää ja vauhdikasta jalkapalloa. Tuolloin TiPS onnistui kukistamaan paikallisvastustajansa vankan esityksen päätteeksi luvuin 0-2. Yhtään vähempää ei varmastikaan ole luvassa tulevana lauantaina Tikkurilassa, kun nämä kaksi joukkuetta taistelevat jälleen pisteistä.

Vantaan Derby TiPS – PK-35 Vantaa, lauantaina 26.9 klo 16, Tikkurilan Urheilupuistossa.

Tervetuloa kannustamaan TiPS voittoon!

Sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020

Tikkurilan Palloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous 2.11.2020 Peltolan koululla, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: Sääntömääräiset asiat, kevätkokouksesta syyskokoukselle esitetty tekonurmen kehityshanke sekä muut asiat. Tervetuloa! TiPS

Lue lisää »

Tyttöjen ilmainen futis-starttikurssi

Tikkurilan Palloseura järjestää 6-8 -vuotiaiden tyttöjen ilmaisen futis-starttikurssin marras-joulukuussa. Tervetuloa mukaan! Valmentajana Topias Tiainen, topias.tiainen@tips.fi, 0400213457 Harjoitukset 1.11.2020 alkaen. Mukaan voit hypätä kesken kauden. sunnuntaisin

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​