Huippu-uutisia!!

Joukkueen vastuuvalmentajaksi on nimitetty Pauliina ”Pade” Miettinen ja apuvalmentajaksi TiPSin edustusjoukkueestakin tuttu Roosa Ariyo. Molemmat valmentajat ovat jo aloittaneet tehtävässään ja ovat sitoutuneet joukkueeseen myös kaudeksi 2021.

Joukkue hakee nyt maalivahtia ja muitakin uusia pelaajia ensi kaudelle! Oletpa sitten motivoitunut ja tavoitteellinen pelaaja, tai haluat vain aloittaa uuden kivan harrastuksen, tule reippaasti kokeilemaan! Meillä on treenejä seuraavasti:

Tiistaisin Aktialla klo 19.30-21.00
Perjantaisin Hakunilan Urheilupuistossa klo 17.15-18.45
Sunnuntaisin Aktialla klo 12.30-14.00 (Huom. 20.9. on peli 14:30 Tikkurilan kuplassa)

Jos olet kiinnostunut liittymään tähän motivoituneeseen porukkaan, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Hannu Kupariin 040 551 1266 tai t07@tips.fi

Tervetuloa mukaan harrastamaan!

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​