TiPS T07 joukkueen uusi valmennustiimi on aloittanut!

Huippu-uutisia!!

Joukkueen vastuuvalmentajaksi on nimitetty Pauliina ”Pade” Miettinen ja apuvalmentajaksi TiPSin edustusjoukkueestakin tuttu Roosa Ariyo. Molemmat valmentajat ovat jo aloittaneet tehtävässään ja ovat sitoutuneet joukkueeseen myös kaudeksi 2021.

Joukkue hakee nyt maalivahtia ja muitakin uusia pelaajia ensi kaudelle! Oletpa sitten motivoitunut ja tavoitteellinen pelaaja, tai haluat vain aloittaa uuden kivan harrastuksen, tule reippaasti kokeilemaan! Meillä on treenejä seuraavasti:

Tiistaisin Aktialla klo 19.30-21.00
Perjantaisin Hakunilan Urheilupuistossa klo 17.15-18.45
Sunnuntaisin Aktialla klo 12.30-14.00 (Huom. 20.9. on peli 14:30 Tikkurilan kuplassa)

Jos olet kiinnostunut liittymään tähän motivoituneeseen porukkaan, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Hannu Kupariin 040 551 1266 tai t07@tips.fi

Tervetuloa mukaan harrastamaan!

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.