Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit. Keskikenttäpelaaja on ollut läpi kauden iso osa tikkurilalaisten hyökkäyspeliä. Köyliöstä lähtöisin oleva Haanpää on kantanut kuluneella kaudella myös kapteenin nauhaa, Roosa Ariyon loukkaantumisen jäljiltä.

-Olen ollut todella tyytyväinen TiPSin toimintaan kokonaisuudessaan ja olen innoissani valmiina jatkamaan. Meillä on ensi vuonna vieläkin paremmat mahdollisuudet voittaa mestaruus ja haluan olla siinä mukana, Annika kertoo fiiliksistään.

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.