Elli-Noora Kainulainen ja TiPS ensi kauden sopimukseen

Keskikenttäpelaaja Elli-Noora Kainulainen ja TiPS ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa myös ensi kaudella.

Taidokas ja sähäkkä keskikentän virtuoosi on esiintynyt kuluneella kaudella erittäin vahvoin ottein. 11 pelaamassaan liigaottelussa 20-vuotias Kainulainen on mm. kerännyt vyölleen neljä maaliin johtanutta syöttöä. Kainulainen on jo kuluneellakin kaudella osoittanut, että hän on iso osa TiPS:n hyökkäyspelaamista ja tulee sitä olemaan myös ensi kaudella.

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu