Elli-Noora Kainulainen ja TiPS ensi kauden sopimukseen

Keskikenttäpelaaja Elli-Noora Kainulainen ja TiPS ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa myös ensi kaudella.

Taidokas ja sähäkkä keskikentän virtuoosi on esiintynyt kuluneella kaudella erittäin vahvoin ottein. 11 pelaamassaan liigaottelussa 20-vuotias Kainulainen on mm. kerännyt vyölleen neljä maaliin johtanutta syöttöä. Kainulainen on jo kuluneellakin kaudella osoittanut, että hän on iso osa TiPS:n hyökkäyspelaamista ja tulee sitä olemaan myös ensi kaudella.

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä