UEFA Pro valmentaja Aavo Sarap Tikkurilan Palloseuraan!

Tikkurilan Palloseura vahvistaa juniorivalmennusta ja on solminut valmennussopimuksen Aavo Sarapin kanssa.

Aavo on viimeisen 7 vuoden ajan luotsannut menestyksekkäästi IF Sibbo-Vargarnassa valmennuspäällikön tehtävissä. Jalkapallouran alkuajoilta löytyy pelaajana Viron mestaruus ja mm. valmennustehtäviä FC Floran sekä JK Tallinna Kalev seurasta. UEFA Pro koulutuksen lisäksi Aavo on suorittanut viimeisimpänä ajantasaiset täydennyskoulutukset WFA/FCE organisaatiossa.

WFA Basic Course Nutrition, Recovery & Performance
WFA Basic Course Football Tactics
WFA Advanced Course Football Braining
WFA Basic Course Football Technique Training
WFA Basic Course Football Braining
WFA Coach Education Course
WFA Advanced Course Football Periodisation

Tikkurilan Palloseurassa Aavo ottaa vastuulleen P10 ja P11 -ikäluokkien akatemioiden vastuuvalmentajan pestin sekä toimii Fortum Tutorina. Fortum Tutorin tehtävä on tukea U12 ja nuorempien valmentajia ja edistää laadukkaan valmennustoiminnan leviämistä juniorijalkapalloilussa.

Aavo aloittaa tehtävässä 1.11.2020

Tervetuloa Tikkurilaan!

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.