TiPS panostaa yhä vahvemmin myyntiin ja yhteistyökumppanuuksiin

Seuran uudeksi myyntipäälliköksi Ilkka Hemminki

Ilkka on yli 10 vuoden kokemuksella myynnin ja asiakaspalvelun moniosaaja. Hän hallitsee myynnin aina kylmäsoitoista kaupan klousaamiseen sekä asiakkuuksien hallintaan, kehittämiseen ja asiakkaan mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen.
Urheiluseura on työympäristönä Ilkalle entuudestaan tuttu. Hän on työskennellyt vastaavissa myyntitehtävissä mm. HIFK Fotboll AB:ssa ja Korishonka Oy:ssä ja myynyt urheiluseuran palveluita ja tuotteita niin PK- kuin suuryrityksille. Ilkka on suorittanut myös urheilumanageroinnin peruskoulutuksen Vierumäen Urheiluopistosta vuonna 2015.
Tikkurilan Palloseurassa Ilkka ihastui siihen, että seura haluaa mennä eteenpäin kaikilla osa-alueilla. Viime vuonna päivitetyn TiPS vision toteutus on jo hyvässä vauhdissa. Laadukas ja laaja juniorityö yhdistettynä naisten ja miesten edustusjoukkueisiin on loistava yhdistelmä. TiPS voi tarjota kaikille jotain ja joillekin kaikkea.
Ilkan motto on ”Hyvin suunniteltu on vasta puoliksi tehty, tehdään siis loppuun asti”. Kaikille voi myydä, ja vaikka kaikki eivät osta kova työ palkitaan myynnissä kuten futiskentälläkin. Vapaa-aikanaan Ilkka liikkuu paljon luonnossa. Maastopyöräily, lumikenkäily ja patikointi kuuluvat hänen harrastuksiinsa.

Tikkurilan Palloseurassa Ilkka vastaa mm. kaupallisista yhteistyökumppanuuksista, uusasiakashankinnasta, tuotteiden, palvelujen ja tapahtumien myynnistä sekä Vihreällä Sykkeellä -jäseneduista.

Ilkka aloittaa seuran palveluksessa 7. syyskuuta. Tavoitat hänet puhelimella numerosta 040 196 2490 ja sähköpostilla ilkka.hemminki@tips.fi. Jos sinulla on tietoa halukkaista yhteistyökumppaneista Tikkurilan Palloseuralle, kerro vinkkisi suoraan Ilkalle.

Tervetuloa TiPSiin, Ilkka!

Katin Kauneuskulma TiPS – kumppaniksi!

Erikoisosaamisena iho ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi Katin Kauneuskulma on ihonhoidon asiantuntijaliike; olemme palvelleet asiakkaitamme jo 30 vuotta. Tarjoamme erikoishoitopalveluja, -tuotteita ja ammattilaisratkaisuja ihonhoitoon. Meiltä myös

Lue lisää »YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​