Naiset jahtaa tärkeitä pisteitä lauantaina PK-35 Hki:n vieraana

Kansallinen Liiga lähestyy loppuaan, mikä tarkoittaa sitä että panokset kovenevat entisestään ja jokainen piste on elintärkeä. Sen tietää myös TiPS, joka lähtee lauantain ottelukierrokselle kolmen pisteen verran perästä sarjakärki Åland Unitedia. 

 

TiPS kohtaa ottelukierroksella nro 13 PK-35 Hki:n. Joukkueet kohtasivat toisensa kertaalleen heinäkuun alussa Kansallisen Liigan osalta, jolloin pisteet jaettiin tasan 1-1. Lauantain kierrokselle lähdettäessä, vihreävalkoisten pistesarake näyttää lukemaa 25. TiPS lähtee lauantain ottelukierrokselle upea 2-1 voitto allaan, kun se kaatoi jännittävien vaiheiden jälkeen Ilveksen edellisellä kierroksella. 

 

Lauantain kotijoukkue PK-35 Hki, on niin ikään mitalikamppailussa yhä mukana. Tällä hetkellä helsinkiläisjoukkue majailee sarjataulukossa sijalla viisi, 21 pisteellään. Eroa TiPS:iin on siis vain neljä pistettä. Kolmanteen sijaan PK-35 Hki:lla on matkaa vain yksi piste. PK-35 Hki lähtee lauantain ottelukierrokselle niin ikään voitto allaan, kun se kukisti TPS:n edellisellä ottelukierroksella luvuin 0-1. 

 

Molemmat joukkueet tiedostavat, että lauantaina pelataan todella suurista pisteistä. TiPS hamuaa takaisin sarjan kärkeen, kun taas PK-35 Hki haluaa pysyä mitalitaistelussa mukana. Odotettavissa onkin hurja taistelu näiden kahden joukkueen välillä, aina loppuvihellykseen saakka.

 

PK-35 Hki – TiPS, tulevana lauantaina 5.9, Magnetic Areenalla klo 15. Mikäli et pääse paikanpäälle kannustamaan, näet ottelun suorana tuttuun tyyliin Ruutu + palvelun kautta. KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​