Naisilla tähtäimessä paluu voittojen tielle keskiviikkona Hongan vieraana

TiPS:n kannujahti Kansallisessa Liigassa saa jatkoa huomenna, kun se matkustaa yhdennellätoista ottelukierroksella Tapiolaan Hongan vieraaksi.

Kärsittyään edellisellä kierroksella 0-3 tappion Åland Unitedille, TiPS menetti ensimmäistä kertaa kauden aikana sarjan kärkipaikkansa. Tappio ja kokonaan pisteittä jääminen oli samalla tikkurilalaisille kauden ensimmäinen. Åland United nousi voittonsa myötä 22 pisteeseen sarjan kärkeen, kun TiPS:llä pisteitä on kasassa 21 kappaletta.

TiPS:n keskiviikon vastustaja Honka, löytyy tällä hetkellä sarjataulukon kuudennelta sijalta. Yhdeksästä pelatusta ottelustaan espoolaiset ovat keränneet neljä voittoa, yhden tasapelin sekä neljä tappiota, pistesarakkeen näyttäessä lukemaa 13. TiPS ja Honka kohtasivat toisensa jo kertaalleen alkukaudesta, kun kesäkuussa virheävalkoiset voittivat Hongan kotonaan lukemin 3-1. Honka lähtee keskiviikon kierrokselle voitto taskussaan, kun se nappasi Ilveksen vieraana täyden pistepotin luvuin 2-3.

Sanomattakin selvää, keskiviikkona Tapiolassa pelataan jälleen elintärkeistä pisteistä, sarjan loppusijoituksia ajatellen. TiPS hamuaa takaisin sarjakärkeen, kun taas Honka on yhä mitalitaistossa mukana, vain viiden pisteen iskuetäisyydellä HJK:ta joka pitää hallussaan sarjan kolmospaikkaa.

FC Honka – TiPS, Kansallisen Liigan ottelukierroksen nro 11 kamppailu, huomenna keskiviikkona Tapiolassa klo 19 alkaen. Ottelu katsottavissa tuttuun tyyliin Ruutu + palvelun kautta, mikäli et paikanpäälle kykene.

Tikkurilan Palloseura hakee seuravalmentajaa

Haemme täysipäiväiseen työsuhteeseen seuravalmentajaa. Työnkuvasi koostuu seuraavista tehtävistä:   – Toimiminen vastuuvalmentajana seuran kahdessa joukkueessa/ikäluokassa. – Vastuu kausi-, jakso- ja harjoitussuunnitelmasta seuran valmennuslinjan mukaisesti. –