Toni Valido poikien U9-U15 valmennuspäälliköksi

Tikkurilan Palloseuran uusi U9-U15 valmennuspäällikkö 1.11.2020 alkaen on Toni Valido.

Tonin laaja kokemus ja asiantuntemus vakuuttivat seuran siitä, että Tonin kanssa pystytään terävöittämään ja kehittämään ikäluokkien toimintaa kohti omaa huippuaan. Pääasiassa Hongasta ja viimeisimpänä NJS:stä kokemusta haalinut Toni kertoo juuristaan seuraavasti:

– Olen asunut koko lapsuuteni Ala-Tikkurilassa aina yliopistovuosiin asti. Alue ja seura on siis hyvinkin tuttu. Tiksin urheilupuiston nurtsilla on myös tullut omatoimisesti junnuna palloiltua.

Seuran kehittymisen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen on kuluvan vuoden aikana kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Molemmat asiat ovat avainasemassa seuratoiminnan tulevaisuudessa.

– TiPS on ollut vahvassa nosteessa viime aikoina ja seurassa on kova tahto ottaa koko ajan askelia kohti entistä parempaa pelaajakehitystyötä ja Suomen kärkeä. Meidän on kyettävä luomaan ympäristö, jossa pelaajat kehittyvät, mutta myös viihtyvät. Samoin kuin myös valmentajat ja koko seurayhteisö.

U9-U15 ikäluokkien valmennuspäällikkönä Toni tulee antamaan panoksensa intohimolla niin pelaajien kuin valmentajien kehittymiseen:

– Ihmisenä olen avoin, rehellinen ja neuvotteleva. Uskon yhteistyöhön ja toistemme sparraamiseen. Minulle voi aina tulla jutustelemaan kunhan treenit eivät ole kesken.

 

Tervetuloa Tikkurilaan!

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​