Roosa Ariyo jatkosopimukseen!

Tikkurilan Palloseura ja Roosa Ariyo ovat solmineet sopimuksen jatkosta Tikkurilassa kaudelle 2021. Tällä kaudella Roosa kerkesi kuudessa pelaamassa ottelussaan viimeistelemään kuusi maalia ennen loukkaantumistaan ja palkittiin Kansallisen liigan kuukauden pelaajana näyttävien otteiden ansiosta.

– Jatkan hyvällä fiiliksellä, on mahtava olla osana tätä joukkuetta. Omat tavoitteet ensi kaudelle on parantaa otteita entisestään, sekä joukkueena että henkilökohtaisesti. Roosa kommentoi jatkoaan Tikkurilassa.

Miesten Kolmonen 2021

Miesten Kolmonen 2021 TiPS miesten kausi potkaistaan käyntiin aikaisintaan kesäkuussa rajoituksien aiheuttamien muutosten myötä. Joukkueen runko on aikalailla pysynyt samana kuin viime kaudellakin muutamia lähtijöitä

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​