Roosa Ariyo jatkosopimukseen!

Tikkurilan Palloseura ja Roosa Ariyo ovat solmineet sopimuksen jatkosta Tikkurilassa kaudelle 2021. Tällä kaudella Roosa kerkesi kuudessa pelaamassa ottelussaan viimeistelemään kuusi maalia ennen loukkaantumistaan ja palkittiin Kansallisen liigan kuukauden pelaajana näyttävien otteiden ansiosta.

– Jatkan hyvällä fiiliksellä, on mahtava olla osana tätä joukkuetta. Omat tavoitteet ensi kaudelle on parantaa otteita entisestään, sekä joukkueena että henkilökohtaisesti. Roosa kommentoi jatkoaan Tikkurilassa.

Vapaaehtoiseksi seuran tapahtumiin!

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura. TiPS etsii vapaaehtoisia apukäsiä tulevan kauden tapahtumiin. Tapahtumiksi lukeutuu