Kansallisen Liigan sarjakärki TiPS matkaa perjantaina Töölööseen HJK:n vieraaksi

(Artikkelikuva: Kalevih17)

 

Kansallisen Liigan yhdeksännellä ottelukierroksella nähdään todellinen herkkupala, kun sarjakärki TiPS kohtaa HJK:n Töölön Bolt Arenalla. 

TiPS lähtee perjantain kierrokselle allaan upea taisteluvoitto edelliseltä kierrokselta Kuopion Palloseuraa vastaan. Kaikenkaikkiaan Tikkurilalaisten voittoputki liigan osalta on nyt neljän ottelun mittainen. Pisteitä TiPS:llä on kahdeksan pelatun ottelun jälkeen kasassa tasan 20 ja se on yhä ainoa joukkue, joka ei ole kärsinyt tällä kaudella vielä yhtään tappiota. 

Sarjan neljännellä sijalla majaileva HJK lähtee perjantain kierrokselle tappio niskassaan, kun se kärsi hieman yllättäen 2-0 tappion JyPK:ille Jyväskylässä. Kahdeksan pelatun kierroksen jälkeen HJK:lla on kasassa neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Perjantain kotijoukkue HJK:n alkukauden tehokkain pelaaja maalien osalta on ollut Essi Sainio, joka on kahdeksassa ottelussa viimeistellyt neljä täysosumaa.

Perjantain kohtaamisesta on odotettavissa kovaa taistelua pisteistä, kun nämä kaksi väkivahvaa joukkuetta kohtaavat toisensa. Molemmat joukkueet ovat alkukauden osalta osoittaneet vahvaa hyökkäyspelaamista, sekä tiivistä puolustuspeliä. 

HJK – TiPS, Kansallisen Liigan yhdeksännen ottelukierroksen kamppailu, perjantaina 14.8 klo 19, Töölön Bolt Arenalla. Liput portilta 13€, Ruutu + näyttää ottelun myös tuttuun tyyliin suorana. 

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!