Nea Sunilasta tyttöjen valmennuskoordinaattori U9-U15

Tikkurilan Palloseura saa todella kovan vahvistuksen tyttöpuolelle, kun Nea Sunila astuu vihreiden palvelukseen. TiPS on entuudestaan Nealle tuttu, sillä hän kuuluu myös Naisten Liigajoukkueen valmennustiimiin, ja toimii nyt 5.8.2020 alkaen (osa-aikaisesti) myös tyttöjen valmennuskoordinaattorina.

Koulutuksen puolesta Nea on suorittanut yliopiston kandin sekä kinesiologiasta että psykologiasta. Nyt syksyllä Nea aloittaa YAMK opinnot Haaga-Heliassa Liikunnanohjaajan valmennuslinjalla.

Aikaisemmin Nea on ollut Louisiana State University of Alexandriassa naisten yliopisto -joukkueen päävalmentajana 2018-2020, ja tätä ennen joukkueen valmennustiimissä edelliset kaksi kautta.

Nea on lisäksi valmentanut useita juniorijoukkueita ja lukion tyttöjoukkuetta USA:ssa asuessaan.

Tervetuloa tiimiin!

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.