Tikkurilan Palloseura saa todella kovan vahvistuksen tyttöpuolelle, kun Nea Sunila astuu vihreiden palvelukseen. TiPS on entuudestaan Nealle tuttu, sillä hän kuuluu myös Naisten Liigajoukkueen valmennustiimiin, ja toimii nyt 5.8.2020 alkaen (osa-aikaisesti) myös tyttöjen valmennuskoordinaattorina.

Koulutuksen puolesta Nea on suorittanut yliopiston kandin sekä kinesiologiasta että psykologiasta. Nyt syksyllä Nea aloittaa YAMK opinnot Haaga-Heliassa Liikunnanohjaajan valmennuslinjalla.

Aikaisemmin Nea on ollut Louisiana State University of Alexandriassa naisten yliopisto -joukkueen päävalmentajana 2018-2020, ja tätä ennen joukkueen valmennustiimissä edelliset kaksi kautta.

Nea on lisäksi valmentanut useita juniorijoukkueita ja lukion tyttöjoukkuetta USA:ssa asuessaan.

Tervetuloa tiimiin!

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​