Naisten kausi Kansallisessa Liigassa jatkuu lauantaina kotiottelulla KuPS:ia vastaan

(Kuva: Juhani Järvenpää)

 

Naisten edustusjoukkueen matka Kansallisessa Liigassa saa jatkoa tulevana lauantaina, kun Tikkurilan Urheilupuistoon saapuu vieraita Kuopiosta.

Liigan kärkijoukkue TiPS lähtee lauantain kamppailuun neljän ottelun voittoputkessa, kun lasketaan Suomen Cupin voitokas välieräkamppailu mukaan. Kahdeksannelle ottelukierrokselle lähdettäessä, vihreäpaidoilla on kasassa viisi voittoa ja kaksi tasapeliä, pistesarakkeen näyttäessä lukemaa 17. Pienen takaiskun Roosa Ariyon loppukauden loukkaantumisen myötä kokenut TiPS on kuitenkin osoittanut jatkuvaa, vahvaa hyökkäys -sekä puolustuspelaamista viimeisimmissä otteluissaan. 

Lauantain vierailijan KuPS:in alkukausi on myös ollut todella vahva. Sarjataulukosta kuopiolaisjoukkue löytyy sijalta kolme, neljän pisteen päästä TiPS:iä. Seitsemän pelatun kierroksen jälkeen KuPS:illa on kasassa neljä voittoa, yksi tasapeli sekä kaksi tappiota. Edellisellä kierroksella KuPS tasasi pisteet PK-35 Hki:n kanssa lukemin 0-0. Kuopiolaisten alkukauden vahvuus on selkeästi ollut hyökkäyspäässä ja sen viimeisellä neljänneksellä. Seitsemässä pelatussa ottelussaan KuPS on onnistunut viimeistelemään peräti 19 maalia, joka on eniten tämän kauden liigan osalta. TiPS-valmentaja Pauliina Miettisellä tulee varmasti olemaan kova työ edessään puolustuslinjansa kanssa, jotta kuopiolaisia ei päästetä lauantaina maalin makuun. 

TiPS – KuPS, Kansallisen Liigan kahdeksannen ottelukierroksen kamppailu, tulevana lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa klo 16.00. 

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!